Thursday, December 31, 2009

.:HePy NeW YeAr:.

Salam tahun baru untuk sume..Pejam celik dh makin tua kite rupanye huhuh..Kejap je masa berlalu.Semoga tahun baru ini kite dpt perbaiki apa yg ptt la..Buang yg keruh amb yg jernih ek..Apa azam baru korg utk thun 2010?Azam aku nk kwin ler hehehe...Okla semoga kita dpt keberkatanNya utk thun bru ni yep...

~SELAMAT TAHUN BARU~

Tuesday, December 29, 2009

.:PeRsIaPaN:.

Hanya tinggal sblan lbh utk aku bergelar isteri...ceewaahhh!!(ayt skema heheh).Setakat ni dh 90% aku dh siapkan..Cma tgl skit2 je lg utk tmbah tu tmbah ni....Tp yg pnting adalh dokumen2 utk nikah ler kna setelkan cpt2 huhuh...Aku dh setelkan sume dokumen yg perlu,cma tgl utk htr kt pjbt agama je mgu dpn...:))

Sijil kursus kahwin

Borang nikah

Surat pengakuan bujang,aku still lg bujang ek hehe...


Gambar pasport


Salinan ic


HIV test
-
-
-
-
Lain2 persiapan

-Kad kahwin dah setel cma tgu ms nk edarkan jek...:))
-Cenderahati dh 95% siap,lg 5%last mnt xpe :))
-Brg hantaran dah setel,gubah skit2 je lg:))
-Pakej pelamin dh tempah(setel):))
-Bilik pengantin dh siap cat(lihat bwh)
-
-
-


Tak decorate lg:))



Nti smp ms aku publish kad jmputan lak,coz nk publish skrg rsnye awl
lg kot :) tguuu...

Thursday, December 10, 2009

.: ?? :.

Dh lma xupdate blog coz xde idea..Gmbar ni time rye aji ari tu..Lpas mkn knduri aqiqah umh sdare,singgah pntai jap.Dpn umh dia je pntai tu huhuh...Aku n adik aku je beria nk bergambr huhu...

Sume duk posing kt kete huhu..





Ayah aku kt blkg tu termenung jauh nmpk hehehe...

Thursday, November 26, 2009

.:SaLaM AiDiLaDhA:.

Hari Raya Aidiladha atau Hari Raya Haji merupakan perayaan terbesar di dalam Islam. Malah ianya lebih besar daripada sambutan Hari Raya Aidilfitri.Sambutan ini menandakan sempurnanya jemaah Haji mengerjakan ibadah Rukun Islam kelima. Keistimewaan Hari Raya Aidiladha ialah ibadat korban yang memperingati kisah pengorbanan Nabi Ibrahim dalam menunaikan perintah Allah dan kesabaran anaknya Nabi Ismail dalam memenuhi perintah Allah s.w.t.




Kesian lembu tu duk dlm air,pdahal esok dia dh nk kena korban hehe...

~SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA~




Wednesday, November 25, 2009

.:BaNjIr:.

Mcm mn nk blk kg ni huhuh...Adakah lepas atau tidak...Banjir teruk tahun ni kt terengganu,nsb baik umh aku xbanjir.Knp xbnjir,coz umh aku kt bukit tentulah xbnjir heheh..Tp arap2 xdela bnjir time aku nk blk esok,insyallah....

ni daerah hulu terengganu,huh...

ni lg dasyat kt dungun huhuhu...

Friday, November 20, 2009

.:TuDuNg BaRu:.

Mlm td kwn aku ila dtg umh promok tudung plak heheh....Aku xpkai tudung jnis mcm ni,tp tgk org pkai lawa plak,so aku blila sehalai nk try pkai hehe..Sbb aku tgk kwn aku ila tu cntik je dia pkai,teringin plak nk pkai.Aku ada order lg sehelai,tp xthu bla dpt:)

tgh2 mlm duk posing tudung bru jek:)


Wednesday, November 4, 2009

.:YaYa:.

Ni ank buah aku yg pling petah berkata2 heheh...tak th nk cite apa:))...layan gmbar je la .....


alahai makcik hsp puting lg ker?

comelnye ank sape tu? :)


Monday, November 2, 2009

.:MaKiN SeMpiT:.

Aduh...Bilik aku makin sempit ke@brg aku makin byk....heheh..Brg akula makin byk,smp xth nk smpn celah mn dah...Sume sudut aku sumbat2 slagi blh...Bru sthun lbh aku duk sni,da pnuh stu bilik.Klu 5 thun apa akn jd? huhuuh...

kt bawah ktil

bwah tv pun pnuh

ni je ruang kosong utk bt smyang heheh...

Friday, October 16, 2009

.:PhOtOsHiNe:.

Time boring nila kje aku...edit gambar..Sofware photoshine ni aku bru jmp kt internt tuh..So aku download ler...Aku ni pantang skit klu jmp sofware photo editor ni..Dlm laptop aku pun dh byk sofware2 utk edit gmbar ni.Blog pun lma dah xupdate,so aku ltk jela gmbar2 lama pastu edit je heheh...xde idea dh nk update blog...lg stu internet kt kmputer aku ni problem skit...













Gambar ni paling lama iaitu pada tahun 2006 heheh....











Tuesday, September 29, 2009

.:HaRi RaYa:.

Hai....Dh sekian lama aku xupdate blog ni..huh...Ni bru nk update..adala gmbar rye skit yg aku bru upload..Tp gmbr xcntik ler...nmpk blur je...

ni my family...tp sorg xde kakak no 2 aku,coz dia beraya umh mertua dia...tp bdk kck sorg tu menyibuk lak hehehe...

My mother & father

Family akak aku yg sulong


Family akak no 3

Family abg aku

Family akak no 5


Aku n adik.Kami bedua je lom kwen heheh..Tula sbb xdpt bergmbar ngn kluarga sndiri lg heheh...insyallah next year huhuhu...


Ni la suasana umh aku di pg raya...

Dah dpt duit raya ke ni




Inilah rumah aku kt kg huhuhhu...

First aku nk posing sorg je..tetiba rmai lak dtg menyibuk hehehe...


Anah n iskandar


Posing baik punye hehehe....

sibuk je bdak kt blakang tuh....

Posing ayu ke :)



Jemputla makan kuih muih ni ye...


Sesi bersalaman & bermaafan

Ni raya ke-3,balik dari raye umh makcik snggh pntai jp..tu pulau kpas hehe..nmpak cam dkt je kn...



kt masjid kristal,rya ke-5

aku & anak2 buah..



Blogger templates

Thursday, December 31, 2009

.:HePy NeW YeAr:.

Salam tahun baru untuk sume..Pejam celik dh makin tua kite rupanye huhuh..Kejap je masa berlalu.Semoga tahun baru ini kite dpt perbaiki apa yg ptt la..Buang yg keruh amb yg jernih ek..Apa azam baru korg utk thun 2010?Azam aku nk kwin ler hehehe...Okla semoga kita dpt keberkatanNya utk thun bru ni yep...

~SELAMAT TAHUN BARU~

Tuesday, December 29, 2009

.:PeRsIaPaN:.

Hanya tinggal sblan lbh utk aku bergelar isteri...ceewaahhh!!(ayt skema heheh).Setakat ni dh 90% aku dh siapkan..Cma tgl skit2 je lg utk tmbah tu tmbah ni....Tp yg pnting adalh dokumen2 utk nikah ler kna setelkan cpt2 huhuh...Aku dh setelkan sume dokumen yg perlu,cma tgl utk htr kt pjbt agama je mgu dpn...:))

Sijil kursus kahwin

Borang nikah

Surat pengakuan bujang,aku still lg bujang ek hehe...


Gambar pasport


Salinan ic


HIV test
-
-
-
-
Lain2 persiapan

-Kad kahwin dah setel cma tgu ms nk edarkan jek...:))
-Cenderahati dh 95% siap,lg 5%last mnt xpe :))
-Brg hantaran dah setel,gubah skit2 je lg:))
-Pakej pelamin dh tempah(setel):))
-Bilik pengantin dh siap cat(lihat bwh)
-
-
-


Tak decorate lg:))



Nti smp ms aku publish kad jmputan lak,coz nk publish skrg rsnye awl
lg kot :) tguuu...

Thursday, December 10, 2009

.: ?? :.

Dh lma xupdate blog coz xde idea..Gmbar ni time rye aji ari tu..Lpas mkn knduri aqiqah umh sdare,singgah pntai jap.Dpn umh dia je pntai tu huhuh...Aku n adik aku je beria nk bergambr huhu...

Sume duk posing kt kete huhu..





Ayah aku kt blkg tu termenung jauh nmpk hehehe...

Thursday, November 26, 2009

.:SaLaM AiDiLaDhA:.

Hari Raya Aidiladha atau Hari Raya Haji merupakan perayaan terbesar di dalam Islam. Malah ianya lebih besar daripada sambutan Hari Raya Aidilfitri.Sambutan ini menandakan sempurnanya jemaah Haji mengerjakan ibadah Rukun Islam kelima. Keistimewaan Hari Raya Aidiladha ialah ibadat korban yang memperingati kisah pengorbanan Nabi Ibrahim dalam menunaikan perintah Allah dan kesabaran anaknya Nabi Ismail dalam memenuhi perintah Allah s.w.t.




Kesian lembu tu duk dlm air,pdahal esok dia dh nk kena korban hehe...

~SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA~




Wednesday, November 25, 2009

.:BaNjIr:.

Mcm mn nk blk kg ni huhuh...Adakah lepas atau tidak...Banjir teruk tahun ni kt terengganu,nsb baik umh aku xbanjir.Knp xbnjir,coz umh aku kt bukit tentulah xbnjir heheh..Tp arap2 xdela bnjir time aku nk blk esok,insyallah....

ni daerah hulu terengganu,huh...

ni lg dasyat kt dungun huhuhu...

Friday, November 20, 2009

.:TuDuNg BaRu:.

Mlm td kwn aku ila dtg umh promok tudung plak heheh....Aku xpkai tudung jnis mcm ni,tp tgk org pkai lawa plak,so aku blila sehalai nk try pkai hehe..Sbb aku tgk kwn aku ila tu cntik je dia pkai,teringin plak nk pkai.Aku ada order lg sehelai,tp xthu bla dpt:)

tgh2 mlm duk posing tudung bru jek:)


Wednesday, November 4, 2009

.:YaYa:.

Ni ank buah aku yg pling petah berkata2 heheh...tak th nk cite apa:))...layan gmbar je la .....


alahai makcik hsp puting lg ker?

comelnye ank sape tu? :)


Monday, November 2, 2009

.:MaKiN SeMpiT:.

Aduh...Bilik aku makin sempit ke@brg aku makin byk....heheh..Brg akula makin byk,smp xth nk smpn celah mn dah...Sume sudut aku sumbat2 slagi blh...Bru sthun lbh aku duk sni,da pnuh stu bilik.Klu 5 thun apa akn jd? huhuuh...

kt bawah ktil

bwah tv pun pnuh

ni je ruang kosong utk bt smyang heheh...

Friday, October 16, 2009

.:PhOtOsHiNe:.

Time boring nila kje aku...edit gambar..Sofware photoshine ni aku bru jmp kt internt tuh..So aku download ler...Aku ni pantang skit klu jmp sofware photo editor ni..Dlm laptop aku pun dh byk sofware2 utk edit gmbar ni.Blog pun lma dah xupdate,so aku ltk jela gmbar2 lama pastu edit je heheh...xde idea dh nk update blog...lg stu internet kt kmputer aku ni problem skit...













Gambar ni paling lama iaitu pada tahun 2006 heheh....











Tuesday, September 29, 2009

.:HaRi RaYa:.

Hai....Dh sekian lama aku xupdate blog ni..huh...Ni bru nk update..adala gmbar rye skit yg aku bru upload..Tp gmbr xcntik ler...nmpk blur je...

ni my family...tp sorg xde kakak no 2 aku,coz dia beraya umh mertua dia...tp bdk kck sorg tu menyibuk lak hehehe...

My mother & father

Family akak aku yg sulong


Family akak no 3

Family abg aku

Family akak no 5


Aku n adik.Kami bedua je lom kwen heheh..Tula sbb xdpt bergmbar ngn kluarga sndiri lg heheh...insyallah next year huhuhu...


Ni la suasana umh aku di pg raya...

Dah dpt duit raya ke ni




Inilah rumah aku kt kg huhuhhu...

First aku nk posing sorg je..tetiba rmai lak dtg menyibuk hehehe...


Anah n iskandar


Posing baik punye hehehe....

sibuk je bdak kt blakang tuh....

Posing ayu ke :)



Jemputla makan kuih muih ni ye...


Sesi bersalaman & bermaafan

Ni raya ke-3,balik dari raye umh makcik snggh pntai jp..tu pulau kpas hehe..nmpak cam dkt je kn...



kt masjid kristal,rya ke-5

aku & anak2 buah..