Wednesday, July 20, 2011

.: AirIs 4 BuLaN:.

Emm..jap je ank mama ni dah 4 bulan da...:)) Hari2 mama dpt tgk perkembangan airis..Airis dah pndai buat tu buat ni heheh....Skrang Airis dah tak mcm dlu,yg suka meragam,suka nangis kuat2..Airis skrg dah pandai ketawa smp berbunyi,dlu senyum2 jek..Pas2 sembur2 air liur smp abis kena muka mama hehe...Suka tendang kuat2 dan mcm2 lg la heheh..


tak perlu kata apa2...senyum:))








Airis tgh geram tgk bdk2 main...tgu airis dah leh jalan yep bru leh join diorg huhuuh

Friday, July 15, 2011

.:BeNdA AlAh tu....:.

Haaa...ni ler bnda alah yg aku ckp kn tu...myb la hehehe...Aku pkai pun bkan tiap2 ari pun...rsa nk pkai aku pkai la...
ZIRANA 5 in 1 + LOSYEN MUSTAJAB EXTRA HOT....
Koset tu aku pkai yg sluar je,singlet dia aku xpkai sgt coz susah nk bg nenen kt airis :)) tp klu pkai sume lg berkesan kot huhuhu....
Apakah itu ZIRANA 5 in 1..

+


+








Thursday, July 14, 2011

.:YeS:.

Knpa aku yes!!cer cite2 hihihk...citer nye aku sudah berjaya pkai sluar jeans yg dah lma kt almari tu heheh..pas beranak ari tu aku cuba pkai jeans tu...tp hampeh xmuat lansung beb!!...muat smp bwh peha je..pas2 da xley tarik atas dah hahaha...perut,peha,punggung dah mengembang semenjak melahirkan ank ni heheh..

Tp mlm td ngah memilih sluar utk kuar, aku rsa mcm nak try je pkai jeans tu..haah!!yes!! berjaya tarik jeans tu smp pinggang huhuhu....terus je pkai tuk kuar hahahah...Pas2 terus g timbang berat bdn..huh..turun 2kg!!Aku da thu da..myb aku pkai bnda alah tu kot huhu...tguu aku update apa dia bnda alah tu hehehe....



SEBELUM :-(



SELEPAS:-))

Thursday, July 7, 2011

.:DuRiaN:.

salam....korang pnh ke dinner mkn bubur ....hahaha..aku bantai je dinner mkn bubur durian + pulut huhuh layan gak...Aku msk mlm td coz durian tu dah merekah,xley smpn lelama nti busuk lak..nk bt tempoyak,aku xmkn lak huhuhu...



Blogger templates

Wednesday, July 20, 2011

.: AirIs 4 BuLaN:.

Emm..jap je ank mama ni dah 4 bulan da...:)) Hari2 mama dpt tgk perkembangan airis..Airis dah pndai buat tu buat ni heheh....Skrang Airis dah tak mcm dlu,yg suka meragam,suka nangis kuat2..Airis skrg dah pandai ketawa smp berbunyi,dlu senyum2 jek..Pas2 sembur2 air liur smp abis kena muka mama hehe...Suka tendang kuat2 dan mcm2 lg la heheh..


tak perlu kata apa2...senyum:))








Airis tgh geram tgk bdk2 main...tgu airis dah leh jalan yep bru leh join diorg huhuuh

Friday, July 15, 2011

.:BeNdA AlAh tu....:.

Haaa...ni ler bnda alah yg aku ckp kn tu...myb la hehehe...Aku pkai pun bkan tiap2 ari pun...rsa nk pkai aku pkai la...
ZIRANA 5 in 1 + LOSYEN MUSTAJAB EXTRA HOT....
Koset tu aku pkai yg sluar je,singlet dia aku xpkai sgt coz susah nk bg nenen kt airis :)) tp klu pkai sume lg berkesan kot huhuhu....
Apakah itu ZIRANA 5 in 1..

+


+








Thursday, July 14, 2011

.:YeS:.

Knpa aku yes!!cer cite2 hihihk...citer nye aku sudah berjaya pkai sluar jeans yg dah lma kt almari tu heheh..pas beranak ari tu aku cuba pkai jeans tu...tp hampeh xmuat lansung beb!!...muat smp bwh peha je..pas2 da xley tarik atas dah hahaha...perut,peha,punggung dah mengembang semenjak melahirkan ank ni heheh..

Tp mlm td ngah memilih sluar utk kuar, aku rsa mcm nak try je pkai jeans tu..haah!!yes!! berjaya tarik jeans tu smp pinggang huhuhu....terus je pkai tuk kuar hahahah...Pas2 terus g timbang berat bdn..huh..turun 2kg!!Aku da thu da..myb aku pkai bnda alah tu kot huhu...tguu aku update apa dia bnda alah tu hehehe....



SEBELUM :-(



SELEPAS:-))

Thursday, July 7, 2011

.:DuRiaN:.

salam....korang pnh ke dinner mkn bubur ....hahaha..aku bantai je dinner mkn bubur durian + pulut huhuh layan gak...Aku msk mlm td coz durian tu dah merekah,xley smpn lelama nti busuk lak..nk bt tempoyak,aku xmkn lak huhuhu...