Tuesday, September 29, 2009

.:HaRi RaYa:.

Hai....Dh sekian lama aku xupdate blog ni..huh...Ni bru nk update..adala gmbar rye skit yg aku bru upload..Tp gmbr xcntik ler...nmpk blur je...

ni my family...tp sorg xde kakak no 2 aku,coz dia beraya umh mertua dia...tp bdk kck sorg tu menyibuk lak hehehe...

My mother & father

Family akak aku yg sulong


Family akak no 3

Family abg aku

Family akak no 5


Aku n adik.Kami bedua je lom kwen heheh..Tula sbb xdpt bergmbar ngn kluarga sndiri lg heheh...insyallah next year huhuhu...


Ni la suasana umh aku di pg raya...

Dah dpt duit raya ke ni




Inilah rumah aku kt kg huhuhhu...

First aku nk posing sorg je..tetiba rmai lak dtg menyibuk hehehe...


Anah n iskandar


Posing baik punye hehehe....

sibuk je bdak kt blakang tuh....

Posing ayu ke :)



Jemputla makan kuih muih ni ye...


Sesi bersalaman & bermaafan

Ni raya ke-3,balik dari raye umh makcik snggh pntai jp..tu pulau kpas hehe..nmpak cam dkt je kn...



kt masjid kristal,rya ke-5

aku & anak2 buah..



Friday, September 11, 2009

.:xde idea:.

Huh lama gile xupdate blog..Sejak pose ni aku mls nk amk gmbar2 utk blog huhuhuh...Ntila myb lpas raya bru aku update kot,mklumla lpas rya bykla gmbar2 time raya kn n cite2 yg nk dicerita pun byk..Okla raya pun dh xlama lg,Kt sni aku nk ucapkan selamat ari rye bt sumela :)

~SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI~

Blogger templates

Tuesday, September 29, 2009

.:HaRi RaYa:.

Hai....Dh sekian lama aku xupdate blog ni..huh...Ni bru nk update..adala gmbar rye skit yg aku bru upload..Tp gmbr xcntik ler...nmpk blur je...

ni my family...tp sorg xde kakak no 2 aku,coz dia beraya umh mertua dia...tp bdk kck sorg tu menyibuk lak hehehe...

My mother & father

Family akak aku yg sulong


Family akak no 3

Family abg aku

Family akak no 5


Aku n adik.Kami bedua je lom kwen heheh..Tula sbb xdpt bergmbar ngn kluarga sndiri lg heheh...insyallah next year huhuhu...


Ni la suasana umh aku di pg raya...

Dah dpt duit raya ke ni




Inilah rumah aku kt kg huhuhhu...

First aku nk posing sorg je..tetiba rmai lak dtg menyibuk hehehe...


Anah n iskandar


Posing baik punye hehehe....

sibuk je bdak kt blakang tuh....

Posing ayu ke :)



Jemputla makan kuih muih ni ye...


Sesi bersalaman & bermaafan

Ni raya ke-3,balik dari raye umh makcik snggh pntai jp..tu pulau kpas hehe..nmpak cam dkt je kn...



kt masjid kristal,rya ke-5

aku & anak2 buah..



Friday, September 11, 2009

.:xde idea:.

Huh lama gile xupdate blog..Sejak pose ni aku mls nk amk gmbar2 utk blog huhuhuh...Ntila myb lpas raya bru aku update kot,mklumla lpas rya bykla gmbar2 time raya kn n cite2 yg nk dicerita pun byk..Okla raya pun dh xlama lg,Kt sni aku nk ucapkan selamat ari rye bt sumela :)

~SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI~