Wednesday, September 18, 2013

.:maksu airis tunang:.

Assalamualaikum....sempena cuti 1Malaysia aku balik kampung adik aku tunang...So jom layan gambar je la..malas nak bercerita pnjang lebar hehe...gmbar pun tak tersusun..nmpak benor pemalas hihik..



Ini muka tuan blog...uishh dah gemokk aku ni...ramai yg tnya ada isi ke nmpk berisi...hahah...bila org tnya terasa diri ini sgt gemokkkkk....(dlm hati je jwb...a'ah ada isi lemak berlemak2 dlm perut ni hheehe)


airis dengan tok

time sarung cincin,
maksu airis




airis pun not single ok!! hahaha..yela airis kan ada mama ngn abah kihkih
maksu airis dgn encik tunangnya...

airis dgn sepupunya
kami pun nak tunang jugokk hehe...

Tuesday, September 10, 2013

.:Cerita Potluck:.

Assalamualaikum....emm lama jgk tak update ye...aku sibuk sgt sekarang ni..keje tgh byk tak nyempat2 tgk blog ni...Ari ni baru free sikit,blhla intai2 heheh..Seminggu sebelum merdeka ofis aku mcm biasa ada buat jamuan raya...Semua makanan dimasak sendiri...potluck la ye...Cuma sate n lemang je kot yg tempah...Gambar byk tp aku mls nak copy2 hehe..nmpak tak malas aku ni....tgk apa yg ada je la



Malam merdeka apartment aku pulak buat jamuan raya secara pot luck jugok...maka aku masakla menu yg senang mee hoon goreng hehe...Tp diorg ada bakar lemang kt situ...lemang dia yg fresh buatkan aku jilat jari heww!!sedap ok..Makanan byk gile smp tak cukup meja nak letak mkanan...
Cer cari airis hihih...Tuuu dia yg duk mencangkung tu hehehe
Pagi esoknya airis bangun lambat...kol 10pagi,kepenatan sbb malam tu main kejar2 ngn org besar...

Blogger templates

Wednesday, September 18, 2013

.:maksu airis tunang:.

Assalamualaikum....sempena cuti 1Malaysia aku balik kampung adik aku tunang...So jom layan gambar je la..malas nak bercerita pnjang lebar hehe...gmbar pun tak tersusun..nmpak benor pemalas hihik..



Ini muka tuan blog...uishh dah gemokk aku ni...ramai yg tnya ada isi ke nmpk berisi...hahah...bila org tnya terasa diri ini sgt gemokkkkk....(dlm hati je jwb...a'ah ada isi lemak berlemak2 dlm perut ni hheehe)


airis dengan tok

time sarung cincin,
maksu airis




airis pun not single ok!! hahaha..yela airis kan ada mama ngn abah kihkih
maksu airis dgn encik tunangnya...

airis dgn sepupunya
kami pun nak tunang jugokk hehe...

Tuesday, September 10, 2013

.:Cerita Potluck:.

Assalamualaikum....emm lama jgk tak update ye...aku sibuk sgt sekarang ni..keje tgh byk tak nyempat2 tgk blog ni...Ari ni baru free sikit,blhla intai2 heheh..Seminggu sebelum merdeka ofis aku mcm biasa ada buat jamuan raya...Semua makanan dimasak sendiri...potluck la ye...Cuma sate n lemang je kot yg tempah...Gambar byk tp aku mls nak copy2 hehe..nmpak tak malas aku ni....tgk apa yg ada je la



Malam merdeka apartment aku pulak buat jamuan raya secara pot luck jugok...maka aku masakla menu yg senang mee hoon goreng hehe...Tp diorg ada bakar lemang kt situ...lemang dia yg fresh buatkan aku jilat jari heww!!sedap ok..Makanan byk gile smp tak cukup meja nak letak mkanan...
Cer cari airis hihih...Tuuu dia yg duk mencangkung tu hehehe
Pagi esoknya airis bangun lambat...kol 10pagi,kepenatan sbb malam tu main kejar2 ngn org besar...