Tuesday, December 31, 2013

.:Baju Kanak-Kanak:.

Assalamualaikum...Lama tak update tiba2 nak berniaga kt blog pulak hihi...Niaga kecik2 tolong promotkan untuk adik aku...Jom tgk2 dulu mana yg berkenan..murah-murah je...

BAJU TIDUR KANAK-KANAK
SAIZ=L
WARNA=KELABU

SAIZ BAHU=25CM
LABUH BAJU 31 CM
LABUH SELUAR= 44CM

HARGA=RM20 TIDAK TERMASUK POS
 SESUAI UNTUK UMUR 1TAHUN

BAJU TIDUR KANAK-KANAK
SAIZ=L
WARNA=MERAH

SAIZ BAHU=25CM
LABUH BAJU 31 CM
LABUH SELUAR= 44CM

HARGA=RM20 TIDAK TERMASUK POS
SESUAI UNTUK UMUR 1TAHUN


BAJU TIDUR KANAK-KANAK
SAIZ=L
WARNA=BIRU


SAIZ BAHU=25CM
LABUH BAJU 31 CM

                      LABUH SELUAR= 44CM


HARGA=RM20 TIDAK TERMASUK POS


KEMEJA
WARNA:KRIM

SAIZ=M
LABUH: 45 CM
SAIZ BAHU : 28 CM

RM18 TIDAK TERMASUK POS
TSHIRT+SELUAR PENDEK

SAIZ=12
LABUH SELUAR-28CM
LABUH BAJU-39CM
SAIZ BAHU-19CM
LEBAR BAJU-29CM

RM18 TIDAK TERMASUK POS
DRESS CHIFFON MERAH 004
SAIZ-22
LABUH-49CM
SAIZ BAHU-21CM

RM20 TIDAK TERMASUK POS

DRESS CHIFON HIJAU 004
SAIZ-24
LABUH-51CM
SAIZ BAHU-23CM

RM20 TIDAK TERMASUK POS

KEMEJA

SAIZ=6

LABUH: 38 CM
SAIZ BAHU : 25 CM

RM18 TIDAK TERMASUK POS
DRESS CHIFON 002

WARNA=PEACH
SAIZ 16 :

LABUH = 50CM
SAIZ BAHU = 21 CM

SAIZ 18
LABUH = 52 CM
SAIZ BAHU = 23CM

RM20 TIDAK TERMASUK POS
DRESS CHIFON OO1
WARNA:MERAH

LABUH : 53 CM
SAIZ BAHU :23 CM

RM20 TIDAK TERMASUK POS
DRESS CHIFON  OO1
WARNA:HIJAU

LABUH : 53 CM
SAIZ BAHU :23 CM

RM20 TIDAK TERMASUK POS

DRESS COTTON 003
SAIZ-18
LABUH-45 CM
SAIZ BAHU-22CM

RM15 TIDAK TERMASUK POS



Sesiapa berminat boleh emelkan pada shafinah@rocketmail.com atau komen pada entri ni :)







Monday, December 23, 2013

.:Ibu Rafif First Giveaway :.

Assalamualaikum..kali ni nak try join giveaway ibu Rafif  bertemakan ank bermain dekat play room atau mana2 tempat dia biasa bermain..Jom ramai2 join GA ni...

Syarat2nya :
1. Follow blog Ibu Rafif dulu. DONE
2. Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar. . DONE
3. Terangkan la tentang situasi gambar tersebut.  DONE
4. Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen entry Ibu Rafif. DONE jugak.

Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 
Dan gmbar ini yg aku pilih
Airis said: "Dengar sini murid2,sekarang cikgu nak ajar mama ngn abah ABC"
Mama,abah tgk papan hitam ni!!
(Airis suka main tulis2 sbb tu la aku belikan papan hitam tu...kt DIY je pun hehe)

Blogger templates

Tuesday, December 31, 2013

.:Baju Kanak-Kanak:.

Assalamualaikum...Lama tak update tiba2 nak berniaga kt blog pulak hihi...Niaga kecik2 tolong promotkan untuk adik aku...Jom tgk2 dulu mana yg berkenan..murah-murah je...

BAJU TIDUR KANAK-KANAK
SAIZ=L
WARNA=KELABU

SAIZ BAHU=25CM
LABUH BAJU 31 CM
LABUH SELUAR= 44CM

HARGA=RM20 TIDAK TERMASUK POS
 SESUAI UNTUK UMUR 1TAHUN

BAJU TIDUR KANAK-KANAK
SAIZ=L
WARNA=MERAH

SAIZ BAHU=25CM
LABUH BAJU 31 CM
LABUH SELUAR= 44CM

HARGA=RM20 TIDAK TERMASUK POS
SESUAI UNTUK UMUR 1TAHUN


BAJU TIDUR KANAK-KANAK
SAIZ=L
WARNA=BIRU


SAIZ BAHU=25CM
LABUH BAJU 31 CM

                      LABUH SELUAR= 44CM


HARGA=RM20 TIDAK TERMASUK POS


KEMEJA
WARNA:KRIM

SAIZ=M
LABUH: 45 CM
SAIZ BAHU : 28 CM

RM18 TIDAK TERMASUK POS
TSHIRT+SELUAR PENDEK

SAIZ=12
LABUH SELUAR-28CM
LABUH BAJU-39CM
SAIZ BAHU-19CM
LEBAR BAJU-29CM

RM18 TIDAK TERMASUK POS
DRESS CHIFFON MERAH 004
SAIZ-22
LABUH-49CM
SAIZ BAHU-21CM

RM20 TIDAK TERMASUK POS

DRESS CHIFON HIJAU 004
SAIZ-24
LABUH-51CM
SAIZ BAHU-23CM

RM20 TIDAK TERMASUK POS

KEMEJA

SAIZ=6

LABUH: 38 CM
SAIZ BAHU : 25 CM

RM18 TIDAK TERMASUK POS
DRESS CHIFON 002

WARNA=PEACH
SAIZ 16 :

LABUH = 50CM
SAIZ BAHU = 21 CM

SAIZ 18
LABUH = 52 CM
SAIZ BAHU = 23CM

RM20 TIDAK TERMASUK POS
DRESS CHIFON OO1
WARNA:MERAH

LABUH : 53 CM
SAIZ BAHU :23 CM

RM20 TIDAK TERMASUK POS
DRESS CHIFON  OO1
WARNA:HIJAU

LABUH : 53 CM
SAIZ BAHU :23 CM

RM20 TIDAK TERMASUK POS

DRESS COTTON 003
SAIZ-18
LABUH-45 CM
SAIZ BAHU-22CM

RM15 TIDAK TERMASUK POS



Sesiapa berminat boleh emelkan pada shafinah@rocketmail.com atau komen pada entri ni :)







Monday, December 23, 2013

.:Ibu Rafif First Giveaway :.

Assalamualaikum..kali ni nak try join giveaway ibu Rafif  bertemakan ank bermain dekat play room atau mana2 tempat dia biasa bermain..Jom ramai2 join GA ni...

Syarat2nya :
1. Follow blog Ibu Rafif dulu. DONE
2. Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar. . DONE
3. Terangkan la tentang situasi gambar tersebut.  DONE
4. Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen entry Ibu Rafif. DONE jugak.

Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 
Dan gmbar ini yg aku pilih
Airis said: "Dengar sini murid2,sekarang cikgu nak ajar mama ngn abah ABC"
Mama,abah tgk papan hitam ni!!
(Airis suka main tulis2 sbb tu la aku belikan papan hitam tu...kt DIY je pun hehe)