Tuesday, March 2, 2010

.:KaHwIn:.

salam sume...huh...dh lama xupdate blog coz mlas sgt2 :))kali ni aku update psl majlis kahwin aku ari tu. 14.02.2010 trikh aku sanding,akd nikah lak 12.02.2010..penat tu mmg xleh nk ckpla kn,sape yg dh kahwin tu mmg dh rsla kepenatan nye huhuh utk bt persiapan,packing tlur,gula2 n mcm2 lgla...nsb baikla rmai gk yg tlong menolong nye huhuh.wlupun penat,alhamdulillah majlis aku berjln ngn lancar...


Ni time akd nikah,dgn sekali lafaz je aku sah jd isteri eri hihik...(12.02.2010)



mas kahwin for me :))




kiss-kiss heheh


wif flower gurl yg tomey2



ngah sanding

sesi suap menyuap


kt dlm blik


wif eri parents


eri family


wif my parents


my family,sorg xde abg aku,coz tgh sbuk kt bwh








Blogger templates

Tuesday, March 2, 2010

.:KaHwIn:.

salam sume...huh...dh lama xupdate blog coz mlas sgt2 :))kali ni aku update psl majlis kahwin aku ari tu. 14.02.2010 trikh aku sanding,akd nikah lak 12.02.2010..penat tu mmg xleh nk ckpla kn,sape yg dh kahwin tu mmg dh rsla kepenatan nye huhuh utk bt persiapan,packing tlur,gula2 n mcm2 lgla...nsb baikla rmai gk yg tlong menolong nye huhuh.wlupun penat,alhamdulillah majlis aku berjln ngn lancar...


Ni time akd nikah,dgn sekali lafaz je aku sah jd isteri eri hihik...(12.02.2010)



mas kahwin for me :))




kiss-kiss heheh


wif flower gurl yg tomey2



ngah sanding

sesi suap menyuap


kt dlm blik


wif eri parents


eri family


wif my parents


my family,sorg xde abg aku,coz tgh sbuk kt bwh