Tuesday, July 13, 2010

.:HnYmOOn@CaMeRoN:.

HUHU....Dah 4 bln lbih aku kawin..bru skrg dpt g hnymoon...tu pun stu mlm je heheh..Tp aku g hnymoon bkn berdua tau,tp ber3 tmasuk yg dlm prt ni heheh....Okla aku post gmbar jek la...
LOKASI :CAMERON HIGHLAND

THE COOL POINT HOTEL
Kiteorg chek in hotel ni..hrganye pun okla utk berdua RM125 per night termasuk breakfast.


Bilik pun ok..besar punye...








Baru pas chek out...g jln2 jap bru blik kl :))

Wednesday, July 7, 2010

.:HePPy:.

Salam sume...lamanye aku xupdate blog ni..sjak kwen xsentuh pun blog ni hehe...Ni aku ada brita baik nk ckp :)....4bln lbh dah aku kwen...now aku prgnt 1 bulan.Sape xsuka klu dpt jd mak kan heheh...Okla ni je cite aku kali ni,ntah bla lak aku nk update ni huhuh...

suka..suka..ngeee..:))

Tuesday, March 2, 2010

.:KaHwIn:.

salam sume...huh...dh lama xupdate blog coz mlas sgt2 :))kali ni aku update psl majlis kahwin aku ari tu. 14.02.2010 trikh aku sanding,akd nikah lak 12.02.2010..penat tu mmg xleh nk ckpla kn,sape yg dh kahwin tu mmg dh rsla kepenatan nye huhuh utk bt persiapan,packing tlur,gula2 n mcm2 lgla...nsb baikla rmai gk yg tlong menolong nye huhuh.wlupun penat,alhamdulillah majlis aku berjln ngn lancar...


Ni time akd nikah,dgn sekali lafaz je aku sah jd isteri eri hihik...(12.02.2010)



mas kahwin for me :))




kiss-kiss heheh


wif flower gurl yg tomey2



ngah sanding

sesi suap menyuap


kt dlm blik


wif eri parents


eri family


wif my parents


my family,sorg xde abg aku,coz tgh sbuk kt bwh








Monday, January 18, 2010

.:JeMpUtAn:.

Kpd sume kwn2 & sape2 yg bca blog ni..Aku nk jemput ke majlis perkahwinan aku pada 14.02.2010 di LOT 2032,KG SERATING MERCHANG,21600 MARANG TERENGGANU.

Blogger templates

Tuesday, July 13, 2010

.:HnYmOOn@CaMeRoN:.

HUHU....Dah 4 bln lbih aku kawin..bru skrg dpt g hnymoon...tu pun stu mlm je heheh..Tp aku g hnymoon bkn berdua tau,tp ber3 tmasuk yg dlm prt ni heheh....Okla aku post gmbar jek la...
LOKASI :CAMERON HIGHLAND

THE COOL POINT HOTEL
Kiteorg chek in hotel ni..hrganye pun okla utk berdua RM125 per night termasuk breakfast.


Bilik pun ok..besar punye...








Baru pas chek out...g jln2 jap bru blik kl :))

Wednesday, July 7, 2010

.:HePPy:.

Salam sume...lamanye aku xupdate blog ni..sjak kwen xsentuh pun blog ni hehe...Ni aku ada brita baik nk ckp :)....4bln lbh dah aku kwen...now aku prgnt 1 bulan.Sape xsuka klu dpt jd mak kan heheh...Okla ni je cite aku kali ni,ntah bla lak aku nk update ni huhuh...

suka..suka..ngeee..:))

Tuesday, March 2, 2010

.:KaHwIn:.

salam sume...huh...dh lama xupdate blog coz mlas sgt2 :))kali ni aku update psl majlis kahwin aku ari tu. 14.02.2010 trikh aku sanding,akd nikah lak 12.02.2010..penat tu mmg xleh nk ckpla kn,sape yg dh kahwin tu mmg dh rsla kepenatan nye huhuh utk bt persiapan,packing tlur,gula2 n mcm2 lgla...nsb baikla rmai gk yg tlong menolong nye huhuh.wlupun penat,alhamdulillah majlis aku berjln ngn lancar...


Ni time akd nikah,dgn sekali lafaz je aku sah jd isteri eri hihik...(12.02.2010)



mas kahwin for me :))




kiss-kiss heheh


wif flower gurl yg tomey2



ngah sanding

sesi suap menyuap


kt dlm blik


wif eri parents


eri family


wif my parents


my family,sorg xde abg aku,coz tgh sbuk kt bwh








Monday, January 18, 2010

.:JeMpUtAn:.

Kpd sume kwn2 & sape2 yg bca blog ni..Aku nk jemput ke majlis perkahwinan aku pada 14.02.2010 di LOT 2032,KG SERATING MERCHANG,21600 MARANG TERENGGANU.