Monday, December 31, 2012

.:Bye2 2012 & makan2:.

Assalamualaikum....Hari ni last kita di tahun 2012...dan esok kita dah berada tahun 2013..umur pun semakin meningkat huhu....Syukur alhamdulilah sehingga hari ni kita masih dpt melihat dunia dan di berikan kesihatan yg baik...Terima kasih Ya Allah atas kurniaanMu sampai ke hari ini...


Sebagai penutup 2012 kiteorg satu ofis mkn2 lg yehaaa...tp kali ni tak buat kt ofis..kita mkn luar plak ye...Asyik kt ofis je..skali skala amik angin luar.. 
Ke kenny rogers kita kali ni...



Pilih menu saje dah setengah jam hehehe...






List yg panjang...sape nk bayar nih huhu
Muffin yg sedap

Licin beb!!

SELAMAT TAHUN BARU



Friday, December 28, 2012

.:Doa Selamat:.

Assalamualaikum....Sabtu lepas umh aku ada wat mkn2 skit..bca doa selamat utk kediaman baru kami hehe...Lega dpt duk umh baru setelah kian lama menunggu....Family aku dari t'ganu pun dtg skali utk memeriahkan lg majlis ...Tp sayang aku lupa nak amk gambar time ramai2 huhu...Disertakan sekali solat hajat yg di imamkan ayah aku sndri..Tak panggil org surau pun coz baru pindah tak kenal sape pun lg hehe...Hanya adik bradik n kawan2 je yg solat hajat...Aku takdela jemput ramai pun...hanya kenalan terdekat je..tu pun rmai xleh dtg coz ramai cuti balik kg huhu...Yg ramai anak branak aku je kot haha...Yg byk melantak pun ank branak aku gak..budak2 klu dah ramai tahu2 ajela kn...Mak aku masak nasi dagang terengganu...siap bwk periuk pengukus dari kg lg hahha..maklumla umh ank dia ni xde periuk besar...Mak aku mintak senduk kayu pun xde hihk...Okla hnya gambar budak kecik ni je yg sempat tngkap..

Airis wif sepupu
Gulai ikan aye, kuah tuk nasi dagang
Meehon ,kek n buah
Nasi dagang
Sebelom org lain solat hajat,dia dah baca doa dulu hehe
Ituuu dia desert dari kak intan kite....Dia slalu sponser desert klu kwn2 ofis buat party hehe..Thanks k.intan..lain kali blh buat lg :)Kejap je habis agar2 tu sape lg klu bkn anak2 buah aku yg bantai haha
Siti n aku

Hanie n airis

Siti n K.intan

Thursday, December 20, 2012

.:Rindu masa ni:.

Rindu time ni..sape ada speker leh dgr airis buat getar2 lidah pastu dgr gak dia kentut hahaha....time ni airis 10 bulan
video

Wednesday, December 19, 2012

.:WW:.

Versi ganazz haha..
Versi ayu

.:Demam:.

Assalamualaikum...Ni citer jumaat lpas...aku trpaksa ambil mc coz budak kecik ini demam...Cuti aku dah hbis utk thun ni hehe..Cuti mmg simpan time anak sakit je..itupun tak cukup...Kan best dpat cuti tahunan 20 hari ke..kan...Dah lama airis ni tak demam,last dia demam time umur 1 thun 3 bulan kot..skrg dah 1 tahun 9 bulan..demam nk masuk 2 tahun ke nak oii...Demam nk besar kot hehe...

Monday, December 10, 2012

.:Homemade Durian Crepe&Chezzy chiken nugget:.

Assalamualaikum....Nak bercerita psl hari minggu,,Kita main masak2 plak ye...Hari sabtu kita msk chiken nugget..buat sndri tau hehe...Ahad plak try buat durian crepe...jd jgk crepe aku wlau tak cantik :p...kasi tgk gambar  sikit...(',")
Ini dia chezzy chiken nugget aku...mkn time tgh panas coz cheese tgh meleleh..auwww!klu dah sejuk tak sedap

Ini pulak durian crepe aku...susah jgk nk crepe kulitnya  huhu...cam mnala org yg jual byk2 tu..aku yg buat bape ketul ni pun dah juling mata haha...

Tuesday, December 4, 2012

Blogger templates

Monday, December 31, 2012

.:Bye2 2012 & makan2:.

Assalamualaikum....Hari ni last kita di tahun 2012...dan esok kita dah berada tahun 2013..umur pun semakin meningkat huhu....Syukur alhamdulilah sehingga hari ni kita masih dpt melihat dunia dan di berikan kesihatan yg baik...Terima kasih Ya Allah atas kurniaanMu sampai ke hari ini...


Sebagai penutup 2012 kiteorg satu ofis mkn2 lg yehaaa...tp kali ni tak buat kt ofis..kita mkn luar plak ye...Asyik kt ofis je..skali skala amik angin luar.. 
Ke kenny rogers kita kali ni...



Pilih menu saje dah setengah jam hehehe...






List yg panjang...sape nk bayar nih huhu
Muffin yg sedap

Licin beb!!

SELAMAT TAHUN BARU



Friday, December 28, 2012

.:Doa Selamat:.

Assalamualaikum....Sabtu lepas umh aku ada wat mkn2 skit..bca doa selamat utk kediaman baru kami hehe...Lega dpt duk umh baru setelah kian lama menunggu....Family aku dari t'ganu pun dtg skali utk memeriahkan lg majlis ...Tp sayang aku lupa nak amk gambar time ramai2 huhu...Disertakan sekali solat hajat yg di imamkan ayah aku sndri..Tak panggil org surau pun coz baru pindah tak kenal sape pun lg hehe...Hanya adik bradik n kawan2 je yg solat hajat...Aku takdela jemput ramai pun...hanya kenalan terdekat je..tu pun rmai xleh dtg coz ramai cuti balik kg huhu...Yg ramai anak branak aku je kot haha...Yg byk melantak pun ank branak aku gak..budak2 klu dah ramai tahu2 ajela kn...Mak aku masak nasi dagang terengganu...siap bwk periuk pengukus dari kg lg hahha..maklumla umh ank dia ni xde periuk besar...Mak aku mintak senduk kayu pun xde hihk...Okla hnya gambar budak kecik ni je yg sempat tngkap..

Airis wif sepupu
Gulai ikan aye, kuah tuk nasi dagang
Meehon ,kek n buah
Nasi dagang
Sebelom org lain solat hajat,dia dah baca doa dulu hehe
Ituuu dia desert dari kak intan kite....Dia slalu sponser desert klu kwn2 ofis buat party hehe..Thanks k.intan..lain kali blh buat lg :)Kejap je habis agar2 tu sape lg klu bkn anak2 buah aku yg bantai haha
Siti n aku

Hanie n airis

Siti n K.intan

Thursday, December 20, 2012

.:Rindu masa ni:.

Rindu time ni..sape ada speker leh dgr airis buat getar2 lidah pastu dgr gak dia kentut hahaha....time ni airis 10 bulan
video

Wednesday, December 19, 2012

.:WW:.

Versi ganazz haha..
Versi ayu

.:Demam:.

Assalamualaikum...Ni citer jumaat lpas...aku trpaksa ambil mc coz budak kecik ini demam...Cuti aku dah hbis utk thun ni hehe..Cuti mmg simpan time anak sakit je..itupun tak cukup...Kan best dpat cuti tahunan 20 hari ke..kan...Dah lama airis ni tak demam,last dia demam time umur 1 thun 3 bulan kot..skrg dah 1 tahun 9 bulan..demam nk masuk 2 tahun ke nak oii...Demam nk besar kot hehe...

Monday, December 10, 2012

.:Homemade Durian Crepe&Chezzy chiken nugget:.

Assalamualaikum....Nak bercerita psl hari minggu,,Kita main masak2 plak ye...Hari sabtu kita msk chiken nugget..buat sndri tau hehe...Ahad plak try buat durian crepe...jd jgk crepe aku wlau tak cantik :p...kasi tgk gambar  sikit...(',")
Ini dia chezzy chiken nugget aku...mkn time tgh panas coz cheese tgh meleleh..auwww!klu dah sejuk tak sedap

Ini pulak durian crepe aku...susah jgk nk crepe kulitnya  huhu...cam mnala org yg jual byk2 tu..aku yg buat bape ketul ni pun dah juling mata haha...

Tuesday, December 4, 2012