Monday, October 31, 2011

.:Hepy BeSdaY:.



Sabtu ari tu besday abah airis..Jumaat ptg aku dah g bli kek tuk abah...Kiteorg sambut 3 branak kat umh je hehe....Takde apa lah nk citer...To abah airis
'SELAMAT HARI LAHIR SAYANG'
27 years old
SEMOGA PANJANG UMUR & MURAH REZEKI SELALU
INSYALLAH

kek hazelnut by pistachios

Airis pun sibuk nk tiup heheh...Besday airis lmbat lg la...

Hepy pas tiup lilin hihik

Sebelum tiup lilin posing jap

kami sekeluarga

Friday, October 28, 2011

.:GiveAwaY AgAin:.



Nak join klik banner ni
”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

Aku tag je korg ye.. :
K.Intan
NuruL
Padil

Tarikh tutup 10 November 2011

Thursday, October 27, 2011

.:Ishhh..Tak PatuT:.


Tadi ada terbaca blog Mazidul Akmal Sidik pengacara tv tu...Apa yg aku tgk mengejutkan huhuhu...Ada jgk buku budak2 mcm ni yek..tak patut..rosak pemikiran budak2 nih...nk tahu lbh lanjut tgk sini


Ada ke patut 'Z' utk zakar..ishh...ishh..Buatla utk zip ke zero ke apa ke huhuhu..

Tuesday, October 25, 2011

.:Dah Dapat:.


Ari tu aku ada merungut psl car seat airis kn hehehe...Skrg da dpt da...Sabtu ari tu abah airis ajak g care4 nk blikan car seat baru huhu...First time dduk lam tu langsung xbergerak si airis ni hahaha...Myb dia pelik kot da lain kusi dia ni hehehe...

OTOMO

Budak yg suka sengeh2 duk dlm car seat baru nye huhu...

Monday, October 24, 2011

.:WajaH BaRu:.

Yeah...dah siap blog aku yg berwajah baru...tgh2 xde keje kan...smpat gak aku edit blog ni huhu...

Friday, October 21, 2011

.:Airis 7 BuLaN:.

7 bulan da airis bersua di muka bumi Allah ni hihik...Makin buas ini budak kecik...Dah knal org pas2 pandai lak memilih org hehe...Dia nk ngn org pompuan je tau...Lelaki xleh amk terus melalak hahha...Ngan abahnye pun skrg skjap je leh tgl pas2 t'cari2 mamanye huhu..Lth la mama klu mcm ni nak oi :))tgk gmbar airis 7 bulan..sume duk lam walker hehe..mentang2 dpt walker baru...

Get ready nk g jln


Ni tgh kusyuk tgk iklan tv3 kids :))

Mam biskut..hbs satu walker comot ngn biskut


comotnye :))

Thursday, October 20, 2011

.:Suka-Suki:.


tgh godek2 blog org..jmp satu blog ni wat contest...cam best gak hehhe..mai ler kite join untuk suka suki hehehe....sape2 nak join leh tgk sini
tarikh tutup ialah pada jam 1915H @ 07:15pm pada 30 oktober 2011...

Tuesday, October 18, 2011

.:ErMm:.

minggu ni aku da xleh fokus bwk kete coz bdk kecik ni dah xreti duk diam dlm kete ...Dia dah pandai bgun dri car seat tu..nk ddk je..xnk baring2 dah...Maklumla dah besar kan ank mama ni hehe...Bila la abah nya nk bli car seat bru nim...Car seat ni yg akk ipar aku punye..sesuai utk baby 0-5 bulan..yg boleh baring je..Si Airis ni lak dah pandai bgun,aku bwk kete pun xbtul coz satu tgn kna pegang dia,satu tgn lg pegang stereng huhuhu...Sib baik umh dekat je ngn tmpt pengasuhnye...

Sengeh2....

Monday, October 17, 2011

.:StoCk Puree:.

Huh..smalam buka peti ais..tgk2 stok makanan airis da abis!!huhuh...ptg smalam terus g care4 cari apa yg ptt tuk buat puri..Last2 dptla aku amk bayam.ikan tenggiri dan betik...Balik umah terus je ptong2 bayam pas2 rebus ikan.

Dapatla dlm 10 bekas puri utk airis hehehe...

puri bayam + ikan tenggiri

Puri betik

Blogger templates

Monday, October 31, 2011

.:Hepy BeSdaY:.



Sabtu ari tu besday abah airis..Jumaat ptg aku dah g bli kek tuk abah...Kiteorg sambut 3 branak kat umh je hehe....Takde apa lah nk citer...To abah airis
'SELAMAT HARI LAHIR SAYANG'
27 years old
SEMOGA PANJANG UMUR & MURAH REZEKI SELALU
INSYALLAH

kek hazelnut by pistachios

Airis pun sibuk nk tiup heheh...Besday airis lmbat lg la...

Hepy pas tiup lilin hihik

Sebelum tiup lilin posing jap

kami sekeluarga

Friday, October 28, 2011

.:GiveAwaY AgAin:.



Nak join klik banner ni
”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”

Aku tag je korg ye.. :
K.Intan
NuruL
Padil

Tarikh tutup 10 November 2011

Thursday, October 27, 2011

.:Ishhh..Tak PatuT:.


Tadi ada terbaca blog Mazidul Akmal Sidik pengacara tv tu...Apa yg aku tgk mengejutkan huhuhu...Ada jgk buku budak2 mcm ni yek..tak patut..rosak pemikiran budak2 nih...nk tahu lbh lanjut tgk sini


Ada ke patut 'Z' utk zakar..ishh...ishh..Buatla utk zip ke zero ke apa ke huhuhu..

Tuesday, October 25, 2011

.:Dah Dapat:.


Ari tu aku ada merungut psl car seat airis kn hehehe...Skrg da dpt da...Sabtu ari tu abah airis ajak g care4 nk blikan car seat baru huhu...First time dduk lam tu langsung xbergerak si airis ni hahaha...Myb dia pelik kot da lain kusi dia ni hehehe...

OTOMO

Budak yg suka sengeh2 duk dlm car seat baru nye huhu...

Monday, October 24, 2011

.:WajaH BaRu:.

Yeah...dah siap blog aku yg berwajah baru...tgh2 xde keje kan...smpat gak aku edit blog ni huhu...

Friday, October 21, 2011

.:Airis 7 BuLaN:.

7 bulan da airis bersua di muka bumi Allah ni hihik...Makin buas ini budak kecik...Dah knal org pas2 pandai lak memilih org hehe...Dia nk ngn org pompuan je tau...Lelaki xleh amk terus melalak hahha...Ngan abahnye pun skrg skjap je leh tgl pas2 t'cari2 mamanye huhu..Lth la mama klu mcm ni nak oi :))tgk gmbar airis 7 bulan..sume duk lam walker hehe..mentang2 dpt walker baru...

Get ready nk g jln


Ni tgh kusyuk tgk iklan tv3 kids :))

Mam biskut..hbs satu walker comot ngn biskut


comotnye :))

Thursday, October 20, 2011

.:Suka-Suki:.


tgh godek2 blog org..jmp satu blog ni wat contest...cam best gak hehhe..mai ler kite join untuk suka suki hehehe....sape2 nak join leh tgk sini
tarikh tutup ialah pada jam 1915H @ 07:15pm pada 30 oktober 2011...

Tuesday, October 18, 2011

.:ErMm:.

minggu ni aku da xleh fokus bwk kete coz bdk kecik ni dah xreti duk diam dlm kete ...Dia dah pandai bgun dri car seat tu..nk ddk je..xnk baring2 dah...Maklumla dah besar kan ank mama ni hehe...Bila la abah nya nk bli car seat bru nim...Car seat ni yg akk ipar aku punye..sesuai utk baby 0-5 bulan..yg boleh baring je..Si Airis ni lak dah pandai bgun,aku bwk kete pun xbtul coz satu tgn kna pegang dia,satu tgn lg pegang stereng huhuhu...Sib baik umh dekat je ngn tmpt pengasuhnye...

Sengeh2....

Monday, October 17, 2011

.:StoCk Puree:.

Huh..smalam buka peti ais..tgk2 stok makanan airis da abis!!huhuh...ptg smalam terus g care4 cari apa yg ptt tuk buat puri..Last2 dptla aku amk bayam.ikan tenggiri dan betik...Balik umah terus je ptong2 bayam pas2 rebus ikan.

Dapatla dlm 10 bekas puri utk airis hehehe...

puri bayam + ikan tenggiri

Puri betik