Thursday, January 26, 2012

.:DiNNer:.



Ni citer 2 minggu lpas kot hehehe.....dinner at cerana restoran kt cheras tuk meraikan staf tmpat eri keje nak resign...So diorg wat mkn2 kt restoran ni....Aku pun join skali ler..org dah ajak aku pg je :)
sume bwk family kot

my family hehe

ini lak bos eri bersama wife n kembarnye

siakap 3 rasa







Wednesday, January 18, 2012

.:Segmen : Jom Tambah Follower ! :.




nak join klik sini....segmen ni xpyh tag sape2 sng je kan :)

Tuesday, January 17, 2012

.:Airis 10 BuLaN:.

2hari lpas genap airis 10bulan...Airis masih xleh jalan lg..tp dah pndai panjat2 kusi...dah pandai turun buai sndri...Lasak btol anak dara sorg ni huhu.....Gigi lak bru sebatang tumbuh hehehe...sebatang itu lah yg slalu duk gigit nenen mama...hari2 menjerit kna gigit je...apa2 la airis..asalkan airis slalu sihat ye...:)





Nikmatnye hsp jari tu..smp pejam2 mata haha...tak best la ibu jari tu ....best lg nenen mama hahaha...

Monday, January 16, 2012

.:Segmen Sign Picture By Cik Kira:.




Di tag oleh k.intan...a aku nak tag lak anaz & Nora...Sape2 nak join klik sini


Photobucket


Friday, January 13, 2012

:.Jom Sertai Bloglist Wanblur :.



Sape2 nak join klik sini...Segmen ni simple je tau...xpyh susah pyh sgt hehe...
Awal2 thun ni,byk tol org buat contest,giveaway n etc....Aku join je apa yg aku jmp heheh....Jom join segmen ni utk berada di bloglist Wanblur...:p

Mau tag my sis...Anaz....and kategori my blog adalah peribadi

Wednesday, January 11, 2012

.:Cutest Baby Contest:.



Ok..kali ni kite join contest baby lg....saje2 cuba..mna thu ada rezeki kann...
v
v
v
Nama : Nur Airis Yusriana bt Yushairie
Birthday : 15.03.2011 (10bulan)

tag:
eyla
anaz



.:Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh:.




Jom ler join giveaway lg..hadianya best2 tau...sape2 nak join klik
sini mna thu ada rezeki kt sini hehe

tarikh tutup : 16january 2012

tag:
k.intan
anaz
eyla

.:Oh anak Dara ku:.

Ish...apala airis ni..tido bkn main lasak...tgk kaki dia kt mna tu hahaha....Abah dia lak...sama je ngn anak lasak nye huhu....kaki ank kt kpala pun tak sedar...

Airis apsal terkangkang tu...xelok ler pompuan cam tu hehehe....

Thursday, January 5, 2012

.:SeouL GardeN:.

Hari ni kiteorg lunch kt seoul garden at Kl Festival City ...Minggu ni murah btol rezeki aku hihik..selasa lpas ofismate blanje nasi arab..ari ni lak steamboat lak hehehe...alhamdulillah..moga murah rezeki korang ye.....Ari ni akitek lak blanje coz dpt bonus besar punye huhu...apa lg...makan smpai muntah la kiteorg huhu....tgk gmbar je la ye...aku dah xlarat menaip sbb kekenyangan hahha...



mcm2 ado....


sponser terbesar kite


Model Seoul Garden hehe...



Wednesday, January 4, 2012

.:AdiaH Lagi:.



Sabtu lpas teringin nk jmpa member lma...dia keje McD kt kuchai lma..emm leh mkn mcd ni hehehe...tp time jmpa dia..dia xmsk kje lg coz dia msuk shif mlm...so...pg je kt umh dia...siap mkn tgh hari lg hihi....Time nk balik dia bg stu bungkusan berbalut kertas adiah ..apa ni...

Saba : Fida,ni adiah kawin ko

Aku : Haa!!adiah kawen hahaha...Oit aku dah beranak bru nk kasi adiah kawin ke hahaha..gelak besar...

Saba: Ye la..aku kan sibuk..knduri kawin ko pun aku xpg heheh...Last jumpa pun msa ko lom kwen lg hihik

Aku:Emm..time kasihla....adiah ank aku lak mna hahaha...tiba2




Jug kittle..aku bru je nk beli coz pemanas air yg adiah kawen dari ofis bg dlu bru je rosak...tp rezeki ini org dah bg...alhamdulillah..heheh

Blogger templates

Thursday, January 26, 2012

.:DiNNer:.



Ni citer 2 minggu lpas kot hehehe.....dinner at cerana restoran kt cheras tuk meraikan staf tmpat eri keje nak resign...So diorg wat mkn2 kt restoran ni....Aku pun join skali ler..org dah ajak aku pg je :)
sume bwk family kot

my family hehe

ini lak bos eri bersama wife n kembarnye

siakap 3 rasa







Wednesday, January 18, 2012

Tuesday, January 17, 2012

.:Airis 10 BuLaN:.

2hari lpas genap airis 10bulan...Airis masih xleh jalan lg..tp dah pndai panjat2 kusi...dah pandai turun buai sndri...Lasak btol anak dara sorg ni huhu.....Gigi lak bru sebatang tumbuh hehehe...sebatang itu lah yg slalu duk gigit nenen mama...hari2 menjerit kna gigit je...apa2 la airis..asalkan airis slalu sihat ye...:)





Nikmatnye hsp jari tu..smp pejam2 mata haha...tak best la ibu jari tu ....best lg nenen mama hahaha...

Monday, January 16, 2012

.:Segmen Sign Picture By Cik Kira:.




Di tag oleh k.intan...a aku nak tag lak anaz & Nora...Sape2 nak join klik sini


Photobucket


Friday, January 13, 2012

:.Jom Sertai Bloglist Wanblur :.



Sape2 nak join klik sini...Segmen ni simple je tau...xpyh susah pyh sgt hehe...
Awal2 thun ni,byk tol org buat contest,giveaway n etc....Aku join je apa yg aku jmp heheh....Jom join segmen ni utk berada di bloglist Wanblur...:p

Mau tag my sis...Anaz....and kategori my blog adalah peribadi

Wednesday, January 11, 2012

.:Cutest Baby Contest:.



Ok..kali ni kite join contest baby lg....saje2 cuba..mna thu ada rezeki kann...
v
v
v
Nama : Nur Airis Yusriana bt Yushairie
Birthday : 15.03.2011 (10bulan)

tag:
eyla
anaz



.:Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh:.




Jom ler join giveaway lg..hadianya best2 tau...sape2 nak join klik
sini mna thu ada rezeki kt sini hehe

tarikh tutup : 16january 2012

tag:
k.intan
anaz
eyla

.:Oh anak Dara ku:.

Ish...apala airis ni..tido bkn main lasak...tgk kaki dia kt mna tu hahaha....Abah dia lak...sama je ngn anak lasak nye huhu....kaki ank kt kpala pun tak sedar...

Airis apsal terkangkang tu...xelok ler pompuan cam tu hehehe....

Thursday, January 5, 2012

.:SeouL GardeN:.

Hari ni kiteorg lunch kt seoul garden at Kl Festival City ...Minggu ni murah btol rezeki aku hihik..selasa lpas ofismate blanje nasi arab..ari ni lak steamboat lak hehehe...alhamdulillah..moga murah rezeki korang ye.....Ari ni akitek lak blanje coz dpt bonus besar punye huhu...apa lg...makan smpai muntah la kiteorg huhu....tgk gmbar je la ye...aku dah xlarat menaip sbb kekenyangan hahha...



mcm2 ado....


sponser terbesar kite


Model Seoul Garden hehe...



Wednesday, January 4, 2012

.:AdiaH Lagi:.



Sabtu lpas teringin nk jmpa member lma...dia keje McD kt kuchai lma..emm leh mkn mcd ni hehehe...tp time jmpa dia..dia xmsk kje lg coz dia msuk shif mlm...so...pg je kt umh dia...siap mkn tgh hari lg hihi....Time nk balik dia bg stu bungkusan berbalut kertas adiah ..apa ni...

Saba : Fida,ni adiah kawin ko

Aku : Haa!!adiah kawen hahaha...Oit aku dah beranak bru nk kasi adiah kawin ke hahaha..gelak besar...

Saba: Ye la..aku kan sibuk..knduri kawin ko pun aku xpg heheh...Last jumpa pun msa ko lom kwen lg hihik

Aku:Emm..time kasihla....adiah ank aku lak mna hahaha...tiba2




Jug kittle..aku bru je nk beli coz pemanas air yg adiah kawen dari ofis bg dlu bru je rosak...tp rezeki ini org dah bg...alhamdulillah..heheh