Monday, April 23, 2012

.:Padah Joget:.

Kejadian kt umh bs jumaat lpas...Sampai je umh bs tgk kt pipi airis lebam...Bs ckp dia terhantuk kt bucu rak tv..time tu dia tgh joget2,pas2 geleng2 kepala sekali amk ko!!Aku mmg thu airis pantang dgr music terus je joget goyang2 badan  dah tak tgk keliling...huhuh...Airis oh airis...Kan dah kena sebiji kt pipi tu..Yg dia geleng2 kpala tu mesti muzik rancak la tu huhu...
 Nmpak tak lebam kt bwh mata belah kanan tu huhu..masih xhilang lg...
 setompok lebam kt stu
 Tgk muka dia hahah..ngantuk ke anak oii

.:Muffin pisang lak:.

Mari memuffin lg...ceh.. sejak pandai bt muffin asyik post muffin je hihik...Kali ni muffin pisang pulak..Muffin ni tuk bekpes semalam...bekpes mkn muffin hahah...












Tuesday, April 17, 2012

.:Hadiah Besday:.


Dah sebulan berlalu besday airis..Baru dpt beli adiah tuk airis....Puas pikir nk beli apa..memula nk belikan basikal,tp pk2 balik airis pun bru blajar jln takkan nak naik basikal dah kan...tgula dia da besar skit beu leh beli basikal...Sabtu lapas g care4 wangsamaju saje jln2 cuci mata....Skali terpandang playgim baby ni...terus terpikat hehehe...Ramai lak yg singgah tmpt tu dan ramai gak yg minat ngn benda alah tu hehe...Aku lak siap msukkan airis dlm tu lg tuk testing...Pastu bila nk angkt kuar,dia lak ngamuk2 xnak kuar hahaha....Pastu bincang2 ngn eri..okla beli ni jela tuk airis.Harga pun ok je...Kt online lg mhal..kebetula care4 wt promosi jd murahla...Playgim ni besar tau...dahla umh aku sejengkal je luasnya hahah..xpela sementara tgu umh bru hehe..






amik ko!! terkangkang anak dara aku ni hahah...

dah pandai buka bedak,pas2 curah2 abis satu baju

Monday, April 16, 2012

.:i-city:.

Duk kl dah 4 tahun,tp baru ni dpt g i-city heheh,itu pun time mil datang huhu....










.:Muffin dah jadi:.

Dah lama tak update....kemalasan melanda...Huhuh..ni lak cite yg lapuk da heheh...Xde cite sgt pun..cuma kuih2 jek...Selama ni kan aku wat mufin ke apam ke asyik bantat je kan...Haa ni nk tunjuk2 ni yg muffin ku dah jd hahah...Eleh baru sekali jd dah nk tunjuk2 kan...Klu ada sape2 prasankan mesti ckp aku ni asyik letak kuih dlm pinggan plastik oren tu je kan hihik...Ntahla aku pun xthu nape asyik pinggan tu je,pinggan ni my favorite di import dri umah mak aku hahaha...Sebelum kawen lg aku dah amk 2 bji pinggan tu

naik dengan jayanya


ni bekal tuk budak ofis

Blogger templates

Monday, April 23, 2012

.:Padah Joget:.

Kejadian kt umh bs jumaat lpas...Sampai je umh bs tgk kt pipi airis lebam...Bs ckp dia terhantuk kt bucu rak tv..time tu dia tgh joget2,pas2 geleng2 kepala sekali amk ko!!Aku mmg thu airis pantang dgr music terus je joget goyang2 badan  dah tak tgk keliling...huhuh...Airis oh airis...Kan dah kena sebiji kt pipi tu..Yg dia geleng2 kpala tu mesti muzik rancak la tu huhu...
 Nmpak tak lebam kt bwh mata belah kanan tu huhu..masih xhilang lg...
 setompok lebam kt stu
 Tgk muka dia hahah..ngantuk ke anak oii

.:Muffin pisang lak:.

Mari memuffin lg...ceh.. sejak pandai bt muffin asyik post muffin je hihik...Kali ni muffin pisang pulak..Muffin ni tuk bekpes semalam...bekpes mkn muffin hahah...












Tuesday, April 17, 2012

.:Hadiah Besday:.


Dah sebulan berlalu besday airis..Baru dpt beli adiah tuk airis....Puas pikir nk beli apa..memula nk belikan basikal,tp pk2 balik airis pun bru blajar jln takkan nak naik basikal dah kan...tgula dia da besar skit beu leh beli basikal...Sabtu lapas g care4 wangsamaju saje jln2 cuci mata....Skali terpandang playgim baby ni...terus terpikat hehehe...Ramai lak yg singgah tmpt tu dan ramai gak yg minat ngn benda alah tu hehe...Aku lak siap msukkan airis dlm tu lg tuk testing...Pastu bila nk angkt kuar,dia lak ngamuk2 xnak kuar hahaha....Pastu bincang2 ngn eri..okla beli ni jela tuk airis.Harga pun ok je...Kt online lg mhal..kebetula care4 wt promosi jd murahla...Playgim ni besar tau...dahla umh aku sejengkal je luasnya hahah..xpela sementara tgu umh bru hehe..






amik ko!! terkangkang anak dara aku ni hahah...

dah pandai buka bedak,pas2 curah2 abis satu baju

Monday, April 16, 2012

.:i-city:.

Duk kl dah 4 tahun,tp baru ni dpt g i-city heheh,itu pun time mil datang huhu....










.:Muffin dah jadi:.

Dah lama tak update....kemalasan melanda...Huhuh..ni lak cite yg lapuk da heheh...Xde cite sgt pun..cuma kuih2 jek...Selama ni kan aku wat mufin ke apam ke asyik bantat je kan...Haa ni nk tunjuk2 ni yg muffin ku dah jd hahah...Eleh baru sekali jd dah nk tunjuk2 kan...Klu ada sape2 prasankan mesti ckp aku ni asyik letak kuih dlm pinggan plastik oren tu je kan hihik...Ntahla aku pun xthu nape asyik pinggan tu je,pinggan ni my favorite di import dri umah mak aku hahaha...Sebelum kawen lg aku dah amk 2 bji pinggan tu

naik dengan jayanya


ni bekal tuk budak ofis