Friday, October 16, 2009

.:PhOtOsHiNe:.

Time boring nila kje aku...edit gambar..Sofware photoshine ni aku bru jmp kt internt tuh..So aku download ler...Aku ni pantang skit klu jmp sofware photo editor ni..Dlm laptop aku pun dh byk sofware2 utk edit gmbar ni.Blog pun lma dah xupdate,so aku ltk jela gmbar2 lama pastu edit je heheh...xde idea dh nk update blog...lg stu internet kt kmputer aku ni problem skit...













Gambar ni paling lama iaitu pada tahun 2006 heheh....











Blogger templates

Friday, October 16, 2009

.:PhOtOsHiNe:.

Time boring nila kje aku...edit gambar..Sofware photoshine ni aku bru jmp kt internt tuh..So aku download ler...Aku ni pantang skit klu jmp sofware photo editor ni..Dlm laptop aku pun dh byk sofware2 utk edit gmbar ni.Blog pun lma dah xupdate,so aku ltk jela gmbar2 lama pastu edit je heheh...xde idea dh nk update blog...lg stu internet kt kmputer aku ni problem skit...













Gambar ni paling lama iaitu pada tahun 2006 heheh....