Tuesday, December 27, 2011

.:Dpt HadiaH:.

Ari ni dpt satu sampul surat besar tak thu dri sape...belek2 tgk dri ema junaiha..igt2 balik..o0o0 myb adiah yg aku menang contest ari tu....tq mamaema...Cantik sluar ni...tp airis xmuat lg kot hehe..kna tgu besar skit...:)


.:Airis 9 BuLaN:.


9 bulan suda anak mama hehehe....Airis dah pandai sebut 'mama' n ava (abah) heheh..terharu jap tgk ank membesar dpn mata...Dah makin lasak skrg..lom lg dpt kaki huhu..skrg pun dah pandai berdiri smbil lpas tgan sebelah hehee...ok ler...tgk gmbar airis 9 bulan :)

eksyen dah lps tgan sebelah...


nangis lak..nak tido bkn main susah ini bdk huhu

rilex jap

Opps..gambar terover lak...ini gaya airis nenen skrg hihik...

Tuesday, December 13, 2011

.:CiAn AiRiS:.




Mlm td aku teramat panik sehingga meleleh2 air mata tgk ank sakit...Airis demam n muntah2 teruk sampai kuar kot idung...sian ank mama...time tu dlm kete nk kuar...amik kete abah kt bengkel,setengah jalan je.. airis muntah sampai longlai badan dia...terus aku suh eri tuju ke klinik berdekatan..sume trafic light eri langgar,lntakla kan klu dah emengency..org nak hon..hon ler...Samp je klinik airis da ok...baju aku ngn airis penuh ngn muntah..lantak la huhu...Airis lak..msuk je klinik sengih2 pulak hehe...Dlm 5 pg lak..airis demam panas lg,pas subuh ajak eri g hspital selayang...terus je g kt emenngency....Airis kna amk darah tkut denggi...melalak dia time nurse cucuk dia...sian airis...Lps 3 jam menunggu dpt result darah..darah airis ok..xde pape alhamdulillah...

Budak yg demam....

pas kena amk darah bru nk senyum....masih lg aktif walau demam..siap panjat2 pagar katil lg

sian airis...sabar ye sayang....

Friday, December 9, 2011

.:Imbas Kembali:.

Tiba2 teringat zaman blajar dlu hehe...Tgh duk godek2 fb kwn lama t'nampak gambar ni huhuhu...Time ni aku blajar kt ilp (institut latihan perindustrian) kt gebeng kuantan.Ilp ni mcm skolah gak..kna ada persatuan..Persatuan mengikut kos masing2...aku kos seni bina kena msuk persatuan JPA3..jabatan pertahanan awam..kena kawad n mcm2la..kire aktif gak la group aku ni...Satu hari ilp ada wat pertandingan kawad antara persatuan...tiap2 ari la duk berlatih kawad smp hangus muka huhu...Tp berbaloi JPA3 jd juara huuhu..siap masuk metro lg heheh....

Yg tanda bulat tu aku ler hahaha....ni thun 2003

Tuesday, December 6, 2011

.:TiDo LaSak:.

Anak dara aku sorg ni klu tido ntah ke mana pg nye huhu..kalah lelaki klu tgk dia tdo lasak....Time aku sedar dri tido je terus panik coz airis dah xde sebelah aku....tgk2 ats kepala aku rupanya ini budak...kdg2 bawah bontot aku pun dia celah jgk tido kt situ hehehe...

sebelum tido....

Baru start tido..elok selimut lagi...

hah...selepas 10 minit tido dah tunggang langgan dah hahah

mengiring lak

Blogger templates

Tuesday, December 27, 2011

.:Dpt HadiaH:.

Ari ni dpt satu sampul surat besar tak thu dri sape...belek2 tgk dri ema junaiha..igt2 balik..o0o0 myb adiah yg aku menang contest ari tu....tq mamaema...Cantik sluar ni...tp airis xmuat lg kot hehe..kna tgu besar skit...:)


.:Airis 9 BuLaN:.


9 bulan suda anak mama hehehe....Airis dah pandai sebut 'mama' n ava (abah) heheh..terharu jap tgk ank membesar dpn mata...Dah makin lasak skrg..lom lg dpt kaki huhu..skrg pun dah pandai berdiri smbil lpas tgan sebelah hehee...ok ler...tgk gmbar airis 9 bulan :)

eksyen dah lps tgan sebelah...


nangis lak..nak tido bkn main susah ini bdk huhu

rilex jap

Opps..gambar terover lak...ini gaya airis nenen skrg hihik...

Tuesday, December 13, 2011

.:CiAn AiRiS:.




Mlm td aku teramat panik sehingga meleleh2 air mata tgk ank sakit...Airis demam n muntah2 teruk sampai kuar kot idung...sian ank mama...time tu dlm kete nk kuar...amik kete abah kt bengkel,setengah jalan je.. airis muntah sampai longlai badan dia...terus aku suh eri tuju ke klinik berdekatan..sume trafic light eri langgar,lntakla kan klu dah emengency..org nak hon..hon ler...Samp je klinik airis da ok...baju aku ngn airis penuh ngn muntah..lantak la huhu...Airis lak..msuk je klinik sengih2 pulak hehe...Dlm 5 pg lak..airis demam panas lg,pas subuh ajak eri g hspital selayang...terus je g kt emenngency....Airis kna amk darah tkut denggi...melalak dia time nurse cucuk dia...sian airis...Lps 3 jam menunggu dpt result darah..darah airis ok..xde pape alhamdulillah...

Budak yg demam....

pas kena amk darah bru nk senyum....masih lg aktif walau demam..siap panjat2 pagar katil lg

sian airis...sabar ye sayang....

Friday, December 9, 2011

.:Imbas Kembali:.

Tiba2 teringat zaman blajar dlu hehe...Tgh duk godek2 fb kwn lama t'nampak gambar ni huhuhu...Time ni aku blajar kt ilp (institut latihan perindustrian) kt gebeng kuantan.Ilp ni mcm skolah gak..kna ada persatuan..Persatuan mengikut kos masing2...aku kos seni bina kena msuk persatuan JPA3..jabatan pertahanan awam..kena kawad n mcm2la..kire aktif gak la group aku ni...Satu hari ilp ada wat pertandingan kawad antara persatuan...tiap2 ari la duk berlatih kawad smp hangus muka huhu...Tp berbaloi JPA3 jd juara huuhu..siap masuk metro lg heheh....

Yg tanda bulat tu aku ler hahaha....ni thun 2003

Tuesday, December 6, 2011

.:TiDo LaSak:.

Anak dara aku sorg ni klu tido ntah ke mana pg nye huhu..kalah lelaki klu tgk dia tdo lasak....Time aku sedar dri tido je terus panik coz airis dah xde sebelah aku....tgk2 ats kepala aku rupanya ini budak...kdg2 bawah bontot aku pun dia celah jgk tido kt situ hehehe...

sebelum tido....

Baru start tido..elok selimut lagi...

hah...selepas 10 minit tido dah tunggang langgan dah hahah

mengiring lak