Monday, December 23, 2013

.:Ibu Rafif First Giveaway :.

Assalamualaikum..kali ni nak try join giveaway ibu Rafif  bertemakan ank bermain dekat play room atau mana2 tempat dia biasa bermain..Jom ramai2 join GA ni...

Syarat2nya :
1. Follow blog Ibu Rafif dulu. DONE
2. Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar. . DONE
3. Terangkan la tentang situasi gambar tersebut.  DONE
4. Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen entry Ibu Rafif. DONE jugak.

Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 
Dan gmbar ini yg aku pilih
Airis said: "Dengar sini murid2,sekarang cikgu nak ajar mama ngn abah ABC"
Mama,abah tgk papan hitam ni!!
(Airis suka main tulis2 sbb tu la aku belikan papan hitam tu...kt DIY je pun hehe)

3 comments:

Cik Puan Mimi said...

Omg! She so cute! Cikgu cute gini nnt student jatuh cinta. Hehehe. Comei sgt. Pandai posing dia.

Tq joint ga ye;)

SeputihSalju said...

pandainya airis.. kemas je bilik mainan airis, kalu nurul taktau la.. bersepah2..hihi

Fieda Eryda said...

Cik puan mimi: tq hehe

Seputih salju : nak bergambar je kemas hehe..klu tak bersepah jgk...

Blogger templates

Monday, December 23, 2013

.:Ibu Rafif First Giveaway :.

Assalamualaikum..kali ni nak try join giveaway ibu Rafif  bertemakan ank bermain dekat play room atau mana2 tempat dia biasa bermain..Jom ramai2 join GA ni...

Syarat2nya :
1. Follow blog Ibu Rafif dulu. DONE
2. Buat entry dengan meletakkan SEKEPING saje gambar. . DONE
3. Terangkan la tentang situasi gambar tersebut.  DONE
4. Once dah joint, nanti tempek link di ruangan komen entry Ibu Rafif. DONE jugak.

Tarikh tutup penyertaan: 31 December 2013 
Dan gmbar ini yg aku pilih
Airis said: "Dengar sini murid2,sekarang cikgu nak ajar mama ngn abah ABC"
Mama,abah tgk papan hitam ni!!
(Airis suka main tulis2 sbb tu la aku belikan papan hitam tu...kt DIY je pun hehe)

3 comments:

Cik Puan Mimi said...

Omg! She so cute! Cikgu cute gini nnt student jatuh cinta. Hehehe. Comei sgt. Pandai posing dia.

Tq joint ga ye;)

SeputihSalju said...

pandainya airis.. kemas je bilik mainan airis, kalu nurul taktau la.. bersepah2..hihi

Fieda Eryda said...

Cik puan mimi: tq hehe

Seputih salju : nak bergambar je kemas hehe..klu tak bersepah jgk...