Wednesday, March 5, 2014

.:Dapurku Closed!:.

Assalamualaikum...kejap update kjap tak update kan ....Malas satu hal...xde mod pun satu hal...Nak berbelog tp malas nak update hihi...Okeyla taknak bebel panjang2...berbalik pada tajuk...Hampir sebulan lebih dah aku tak masak...tahu kenapakan hihi...ini semua kes pembawakan budak dlm perut ni ler...Bau org masak pun aku nak marah,apa lg aku nak masak kan...bagai nak pecah hidung ni bila bau org tumis2 ni...Jiran2 selalu masak smp bau kt umah aku...time bau tu aku rasa nak pergi je ketuk umah jiran tu nak marah2 knp masak bau busuk ni..haaa teruk perangai aku kan...Sekarang hampir 2 minggu dah aku tak boleh mkn nasi...aku tgk nasi pun rasa nak muntah...Pregnant kali ni mcm teruk sikit dari yg first dulu...Apa pun semua ni ujian dari Allah untuk uji kesabaran aku time pregnant ni...Tetap aku bersyukur dgn rezeki yg Allah berikan amin......Tak sabar nak habis stage pertama ni hehe...nak mkn sedap2 lak ni....

No comments:

Blogger templates

Wednesday, March 5, 2014

.:Dapurku Closed!:.

Assalamualaikum...kejap update kjap tak update kan ....Malas satu hal...xde mod pun satu hal...Nak berbelog tp malas nak update hihi...Okeyla taknak bebel panjang2...berbalik pada tajuk...Hampir sebulan lebih dah aku tak masak...tahu kenapakan hihi...ini semua kes pembawakan budak dlm perut ni ler...Bau org masak pun aku nak marah,apa lg aku nak masak kan...bagai nak pecah hidung ni bila bau org tumis2 ni...Jiran2 selalu masak smp bau kt umah aku...time bau tu aku rasa nak pergi je ketuk umah jiran tu nak marah2 knp masak bau busuk ni..haaa teruk perangai aku kan...Sekarang hampir 2 minggu dah aku tak boleh mkn nasi...aku tgk nasi pun rasa nak muntah...Pregnant kali ni mcm teruk sikit dari yg first dulu...Apa pun semua ni ujian dari Allah untuk uji kesabaran aku time pregnant ni...Tetap aku bersyukur dgn rezeki yg Allah berikan amin......Tak sabar nak habis stage pertama ni hehe...nak mkn sedap2 lak ni....

No comments: