Tuesday, September 2, 2014

.:37 minggu:.

Assalamualaikum...hewwwww lama tak updatekan...kemalasan sgttttt...Okla ari ni ada sikit mood dtg nak update hihi...Ari ni 37 minggu 1 hari aku pregnant,setengah org dah meletop dah time ni kan...tp aku mybe lambat sikit kot,coz time kakak airis dulu lewat 2 hari dari due date...Doktor pun ckp mcm tu,klu yg sulong lmbat maka yg 2nd ni pun lmbatla....Tapi hanya Allah je yg thu bila masa baby mau kuar...Sekarang berat baby dah 3kg okey! huhuhu...Mayb baby kuar nanti lebih kurang berat kakak airis 3.7kg hewhew.....Doktor ckp jgn risau insyallah lepas...Doakan kite ye kwn2...Tak sabar pun ada nak branak ni hihihi....

2 comments:

achiek anis said...

sama la kita sis...37 minggu jugak..berdebor dh rasa ni...heeee....semoga urusan kita dipermudahkan nnt...insyaallah

Fieda Eryda said...

amin...:)

Blogger templates

Tuesday, September 2, 2014

.:37 minggu:.

Assalamualaikum...hewwwww lama tak updatekan...kemalasan sgttttt...Okla ari ni ada sikit mood dtg nak update hihi...Ari ni 37 minggu 1 hari aku pregnant,setengah org dah meletop dah time ni kan...tp aku mybe lambat sikit kot,coz time kakak airis dulu lewat 2 hari dari due date...Doktor pun ckp mcm tu,klu yg sulong lmbat maka yg 2nd ni pun lmbatla....Tapi hanya Allah je yg thu bila masa baby mau kuar...Sekarang berat baby dah 3kg okey! huhuhu...Mayb baby kuar nanti lebih kurang berat kakak airis 3.7kg hewhew.....Doktor ckp jgn risau insyallah lepas...Doakan kite ye kwn2...Tak sabar pun ada nak branak ni hihihi....

2 comments:

achiek anis said...

sama la kita sis...37 minggu jugak..berdebor dh rasa ni...heeee....semoga urusan kita dipermudahkan nnt...insyaallah

Fieda Eryda said...

amin...:)