Monday, April 16, 2012

.:Muffin dah jadi:.

Dah lama tak update....kemalasan melanda...Huhuh..ni lak cite yg lapuk da heheh...Xde cite sgt pun..cuma kuih2 jek...Selama ni kan aku wat mufin ke apam ke asyik bantat je kan...Haa ni nk tunjuk2 ni yg muffin ku dah jd hahah...Eleh baru sekali jd dah nk tunjuk2 kan...Klu ada sape2 prasankan mesti ckp aku ni asyik letak kuih dlm pinggan plastik oren tu je kan hihik...Ntahla aku pun xthu nape asyik pinggan tu je,pinggan ni my favorite di import dri umah mak aku hahaha...Sebelum kawen lg aku dah amk 2 bji pinggan tu

naik dengan jayanya


ni bekal tuk budak ofis

1 comment:

Wanieys said...

sedap pulak tengok muffin tu heheee

Blogger templates

Monday, April 16, 2012

.:Muffin dah jadi:.

Dah lama tak update....kemalasan melanda...Huhuh..ni lak cite yg lapuk da heheh...Xde cite sgt pun..cuma kuih2 jek...Selama ni kan aku wat mufin ke apam ke asyik bantat je kan...Haa ni nk tunjuk2 ni yg muffin ku dah jd hahah...Eleh baru sekali jd dah nk tunjuk2 kan...Klu ada sape2 prasankan mesti ckp aku ni asyik letak kuih dlm pinggan plastik oren tu je kan hihik...Ntahla aku pun xthu nape asyik pinggan tu je,pinggan ni my favorite di import dri umah mak aku hahaha...Sebelum kawen lg aku dah amk 2 bji pinggan tu

naik dengan jayanya


ni bekal tuk budak ofis

1 comment:

Wanieys said...

sedap pulak tengok muffin tu heheee