Wednesday, November 27, 2013

.:Miscarriage:.

Assalamualaikum....mood kelaut nak update blog...Tanjat ke ngn tajuk aku tu hehehe...Kita hanya merancang Allah yg tentukan segalanya....Tiada rezeki lg untuk aku timang baby kali ke 2...Ceritanya...awal bulan hari tu patutnya time period aku,tp tunggu2 tak keluar jgk...Pastu terpikir nak wat UPT...Bila dah buat naik 2 line tp samar2..sah2la peknen kan..Sukala aku laki bini nk dpt baby lg...Tapi Allah dah merancang segalanya..Time 6week tu aku bleeding...Risau semacam je...sebab dah keluar seketul darah..Pergi hospital mmg sah dah gugur.Takde harapan airis nak dpt adik,.Takpe la..bukan rezeki aku..next cuba lg hehe...

Pic from google

1 comment:

Nory Zoulkefle said...

insyaALLAH ada rezeki lain nanti...
amiinn

Blogger templates

Wednesday, November 27, 2013

.:Miscarriage:.

Assalamualaikum....mood kelaut nak update blog...Tanjat ke ngn tajuk aku tu hehehe...Kita hanya merancang Allah yg tentukan segalanya....Tiada rezeki lg untuk aku timang baby kali ke 2...Ceritanya...awal bulan hari tu patutnya time period aku,tp tunggu2 tak keluar jgk...Pastu terpikir nak wat UPT...Bila dah buat naik 2 line tp samar2..sah2la peknen kan..Sukala aku laki bini nk dpt baby lg...Tapi Allah dah merancang segalanya..Time 6week tu aku bleeding...Risau semacam je...sebab dah keluar seketul darah..Pergi hospital mmg sah dah gugur.Takde harapan airis nak dpt adik,.Takpe la..bukan rezeki aku..next cuba lg hehe...

Pic from google

1 comment:

Nory Zoulkefle said...

insyaALLAH ada rezeki lain nanti...
amiinn