Thursday, May 28, 2009

BeNgAnG!!!

Ni aku nk cite psl housemate aku..Ni psl kebersihan umh.Aku bengang ngn dia yg xpndai nk jga kebersihan umh.Nk kate pemalas ke pengotor ke xthla aku,whateverla!!Aku pun bkn rjin sgt,ade gak mlsnye huhuh...tp pemalas tu biarla bertempat.Sume bnda aku yg buat,mcm toilet aku yg slalu cuci tiap2 mgu.Bilik air pun aku yg tenyeh2,Pttnye gna sma2 pndaila bersih sma2,Yg aku xleh than time lpas dia mndi,rmbut kt floor trap tu pnuh,xpnh dia nk kutip lpas mndi,aku gak yg kna kutip,bengang aku!!Pagi td aku dh xtahan tgk rmbut tu,aku tampal je note kt bilik air tuh!!Aku xnk tgur dia,biar dia pk sndirila,dah besarkan...Tgkla gmbr kt bwh ni....





Geli Siot!!!!!!!!
Satu lg time dia balik keje,main campak je kst kt dpn pintu,tuan umh tu dh sedia rak kasut dh,aku gak yg kna susun!!!!Geram aku!!Klu aku xsusun aku segan ngn tuan umh tu klu dia blik umh tu skali skala,tgk umh dia sepah2.Apa lak dia katakan,Wlupun kite byr,tp pandai2la pk nk bersih.tuh gmbar ksut dia kt bawah


Satu lg btol2 air mineral dia yg dia dh hbs minum,blh dia ltk ats meja mkn!!geram btol aku!!Nk suh aku buangla tu!!kali ni jgn arap aku buang..dlu aku dh buang dh skali,tgk dh clear mje tu dia tmbah2 lg!!!byk cntik,igt aku ni org gji ke!!!



Ada stu ari time dia dh pg keje,dia xttup paip air smp melimpah baldi tuh,skt ht aku,time tu aku nk mndi,nsb baik aku xpg kje lg.klu xmmg dah banjir umh tu!!Lg stu aku syak dia smoking coz ade bau time aku lalu dpn bilik dia tiap2 pg.Pening kpla aku!!Asap rokok cmpur lak myk wangi dia,adoiii nk pengsan rasa huhuhu...Byk lagi la aku nk cite tp aku dh penat nk taip ni hehehe...nti2 la plak..Aku hrp sgt klu dia ada terbaca blog aku nie..Biar dia thu skit perangai dia tuh...okey...

No comments:

Blogger templates

Thursday, May 28, 2009

BeNgAnG!!!

Ni aku nk cite psl housemate aku..Ni psl kebersihan umh.Aku bengang ngn dia yg xpndai nk jga kebersihan umh.Nk kate pemalas ke pengotor ke xthla aku,whateverla!!Aku pun bkn rjin sgt,ade gak mlsnye huhuh...tp pemalas tu biarla bertempat.Sume bnda aku yg buat,mcm toilet aku yg slalu cuci tiap2 mgu.Bilik air pun aku yg tenyeh2,Pttnye gna sma2 pndaila bersih sma2,Yg aku xleh than time lpas dia mndi,rmbut kt floor trap tu pnuh,xpnh dia nk kutip lpas mndi,aku gak yg kna kutip,bengang aku!!Pagi td aku dh xtahan tgk rmbut tu,aku tampal je note kt bilik air tuh!!Aku xnk tgur dia,biar dia pk sndirila,dah besarkan...Tgkla gmbr kt bwh ni....





Geli Siot!!!!!!!!
Satu lg time dia balik keje,main campak je kst kt dpn pintu,tuan umh tu dh sedia rak kasut dh,aku gak yg kna susun!!!!Geram aku!!Klu aku xsusun aku segan ngn tuan umh tu klu dia blik umh tu skali skala,tgk umh dia sepah2.Apa lak dia katakan,Wlupun kite byr,tp pandai2la pk nk bersih.tuh gmbar ksut dia kt bawah


Satu lg btol2 air mineral dia yg dia dh hbs minum,blh dia ltk ats meja mkn!!geram btol aku!!Nk suh aku buangla tu!!kali ni jgn arap aku buang..dlu aku dh buang dh skali,tgk dh clear mje tu dia tmbah2 lg!!!byk cntik,igt aku ni org gji ke!!!



Ada stu ari time dia dh pg keje,dia xttup paip air smp melimpah baldi tuh,skt ht aku,time tu aku nk mndi,nsb baik aku xpg kje lg.klu xmmg dah banjir umh tu!!Lg stu aku syak dia smoking coz ade bau time aku lalu dpn bilik dia tiap2 pg.Pening kpla aku!!Asap rokok cmpur lak myk wangi dia,adoiii nk pengsan rasa huhuhu...Byk lagi la aku nk cite tp aku dh penat nk taip ni hehehe...nti2 la plak..Aku hrp sgt klu dia ada terbaca blog aku nie..Biar dia thu skit perangai dia tuh...okey...

No comments: