Wednesday, May 13, 2009

KiSaH CiNtAn - CiNtUn AkU..




Ni aku nk cite skitla psl cinta aku.Cinta aku ngn eri hehe…..Sje je suka2 ,mn th ksh cinta aku sama dgn korg.Mcm mn aku nk mule cite ek?Coz aku bkn pndai sgt berkarang2 ni.Xpela just nk pnuhkn blog aku je huhhuh…

Aku ngn Eri sbnrnye kwn je,kwn sms hehehe…kiteorg xpnh jmp pun.Setahun kteorg b’kwn on phone jek.Eri ni adalah kwn kpd kwn aku time blaja institute dlu,Sue nm kwn aku tuh.Sue ni la yg bg no pon aku kt eri tnpa pgetahuan aku.
Bermulala episode,hehehe….tiap2 hri si Eri ni duk miscol2 aku n msg aku.Aku wt xlyn je la,biasala miscol2 ni kn,tp klu tiap2 hri aku tertanya2 gak sape ek?Nk la th jgk kn.

Stu ari aku reply msg dia n tnye sape dia sbnrnye…Last2 dia ckp gak ngn aku yg dia kwn Sue tuh..Dia ckp dia nk kwn ngn aku.Aku ok je nk kwn hehehe…..Sue pun stu,sepatah pun dia xckp kt aku psl si Eri tuh..pdhal stu klas jek ngn aku.Niat Sue sbnrnye nk jdohkn aku ngn Eri heheh….coz dia xckp sptah pun kt aku.
Bermula la episode seterusnye heheeh….blh katakn tiap2 hri aku msj ngn Eri,shari xmsj xsah kot heheh…aku byk cite mslh aku kt Eri dlm msg.Eri pnh ajak aku jmp,tp aku xnak.

Pjam celik dah stahun kiteorg kwn on phone.Aku xth muka Eri mcm mn,n Eri pun xth muka aku mcm mn heheeh….Mklumla time tu xde MMS lg,pkai hp pun 3310 jek..
Satu ari,aku tergerak ht nk jmp ngn Eri,time tu aku da abis blaja daa.Eri pun mmg dh lama nk jmp aku.Aku ajak kwn aku tmankn aku nk jmp Eri.Kwn aku ni bkn Sue td,ni yg len.Bedebar gak before jmp tuh.Pastu jmpla,dia blanje mnum n borak2,aku lak byk diam je,sptah Eri tnye,sptah aku jwb heheh….Kwn aku yg byk ckp ngn Eri,coz aku ni pendiamla katakn huhuhuh…

Dua ari lpas jmp tu,Eri msg aku n luahkn prasaan dia kt aku,menyirat gak jntung aku bca ayt dia hehehe…dia ckp dh lma pendam prasaan dia kt aku time lom jmp lg,tp dia xbrani lg nk ckp huhuhuh…Tp aku xbg jwpan pun,aku snyp je,jual mhal la konon heheh..
Byk gak dia msg aku,tp aku xrply stu pun msg dia.Last msg dia yg aku igt dia tlis "klu awk xnk terima sy xpela,sy xkan ganggu awk lg"

Dlm smggu Eri xmsg aku daa..aku ade tgu gak msg dia heheh..mrajukla tuh huhu..tp prasaan aku time tuh terasa gak,snyi pun ade.Time dia xmsg aku,aku lak yg mula teringt2 kt dia,tiap2 ari aku pk psl Eri,rindu pun ade heheh…aku yg jual mhl sgt kot heheh.Aku pun xleh pndam prasaan aku da,aku wt muka xmalu aku msg dia.Aku ckp aku da blh trima dia..Dgn cpt dia rply msg aku hahaha…Smp skrg daa 5thun aku ngn Eri,aku pun daa tnang ngn Eri.Insyallah thun dpn aku kwin huhuh…Doakan aku kekal ngn Eri..Tp aku berterima ksh pd Sue yg temukan aku ngn Eri heheh..
Wassalam….

No comments:

Blogger templates

Wednesday, May 13, 2009

KiSaH CiNtAn - CiNtUn AkU..




Ni aku nk cite skitla psl cinta aku.Cinta aku ngn eri hehe…..Sje je suka2 ,mn th ksh cinta aku sama dgn korg.Mcm mn aku nk mule cite ek?Coz aku bkn pndai sgt berkarang2 ni.Xpela just nk pnuhkn blog aku je huhhuh…

Aku ngn Eri sbnrnye kwn je,kwn sms hehehe…kiteorg xpnh jmp pun.Setahun kteorg b’kwn on phone jek.Eri ni adalah kwn kpd kwn aku time blaja institute dlu,Sue nm kwn aku tuh.Sue ni la yg bg no pon aku kt eri tnpa pgetahuan aku.
Bermulala episode,hehehe….tiap2 hri si Eri ni duk miscol2 aku n msg aku.Aku wt xlyn je la,biasala miscol2 ni kn,tp klu tiap2 hri aku tertanya2 gak sape ek?Nk la th jgk kn.

Stu ari aku reply msg dia n tnye sape dia sbnrnye…Last2 dia ckp gak ngn aku yg dia kwn Sue tuh..Dia ckp dia nk kwn ngn aku.Aku ok je nk kwn hehehe…..Sue pun stu,sepatah pun dia xckp kt aku psl si Eri tuh..pdhal stu klas jek ngn aku.Niat Sue sbnrnye nk jdohkn aku ngn Eri heheh….coz dia xckp sptah pun kt aku.
Bermula la episode seterusnye heheeh….blh katakn tiap2 hri aku msj ngn Eri,shari xmsj xsah kot heheh…aku byk cite mslh aku kt Eri dlm msg.Eri pnh ajak aku jmp,tp aku xnak.

Pjam celik dah stahun kiteorg kwn on phone.Aku xth muka Eri mcm mn,n Eri pun xth muka aku mcm mn heheeh….Mklumla time tu xde MMS lg,pkai hp pun 3310 jek..
Satu ari,aku tergerak ht nk jmp ngn Eri,time tu aku da abis blaja daa.Eri pun mmg dh lama nk jmp aku.Aku ajak kwn aku tmankn aku nk jmp Eri.Kwn aku ni bkn Sue td,ni yg len.Bedebar gak before jmp tuh.Pastu jmpla,dia blanje mnum n borak2,aku lak byk diam je,sptah Eri tnye,sptah aku jwb heheh….Kwn aku yg byk ckp ngn Eri,coz aku ni pendiamla katakn huhuhuh…

Dua ari lpas jmp tu,Eri msg aku n luahkn prasaan dia kt aku,menyirat gak jntung aku bca ayt dia hehehe…dia ckp dh lma pendam prasaan dia kt aku time lom jmp lg,tp dia xbrani lg nk ckp huhuhuh…Tp aku xbg jwpan pun,aku snyp je,jual mhal la konon heheh..
Byk gak dia msg aku,tp aku xrply stu pun msg dia.Last msg dia yg aku igt dia tlis "klu awk xnk terima sy xpela,sy xkan ganggu awk lg"

Dlm smggu Eri xmsg aku daa..aku ade tgu gak msg dia heheh..mrajukla tuh huhu..tp prasaan aku time tuh terasa gak,snyi pun ade.Time dia xmsg aku,aku lak yg mula teringt2 kt dia,tiap2 ari aku pk psl Eri,rindu pun ade heheh…aku yg jual mhl sgt kot heheh.Aku pun xleh pndam prasaan aku da,aku wt muka xmalu aku msg dia.Aku ckp aku da blh trima dia..Dgn cpt dia rply msg aku hahaha…Smp skrg daa 5thun aku ngn Eri,aku pun daa tnang ngn Eri.Insyallah thun dpn aku kwin huhuh…Doakan aku kekal ngn Eri..Tp aku berterima ksh pd Sue yg temukan aku ngn Eri heheh..
Wassalam….

No comments: