Friday, March 30, 2012

.:Pancake Labu:.

Salam jumaat....Ari ni kite post makanan lg ye....Labu plak...2 hari lpas ada bli labu kt econsave...dh pk nk wat kuih tuk airis...Mlm td bru jd kuih labu airis ni hehe...Skrang airis da start kuat mkn..so aku kna rajin skitla ke dpur tuk msk mknan ank ni...(tu pun mood rajin je).Aku pun ada join group HSFFYB
kt fb..kt stu byk resepi mknan tuk anak2...Lg satu kt umh bs pun airis kuat mkn gak hehe..tu yg aku slalu gak bekalkan airis kuih kt umh bs..Jom kite menglempeng labu

making (non stick acuan)

dah siap....abaikan yg hitam2 tu ye hihik

love..love...

bekal airis lg hehe..


3 comments:

Izan Ishak said...

wahhh...menariknya pancake labu. bentuk love lagi tu!

Cik FaRiZaM said...

ingat kan apa la tdi....wahh guna pan bentuk love la...nnti nk beli la gak...:D

SeputihSalju said...

nyum2... bkn airis je suker auntie pun suker jugak tuh...hhehehe

Blogger templates

Friday, March 30, 2012

.:Pancake Labu:.

Salam jumaat....Ari ni kite post makanan lg ye....Labu plak...2 hari lpas ada bli labu kt econsave...dh pk nk wat kuih tuk airis...Mlm td bru jd kuih labu airis ni hehe...Skrang airis da start kuat mkn..so aku kna rajin skitla ke dpur tuk msk mknan ank ni...(tu pun mood rajin je).Aku pun ada join group HSFFYB
kt fb..kt stu byk resepi mknan tuk anak2...Lg satu kt umh bs pun airis kuat mkn gak hehe..tu yg aku slalu gak bekalkan airis kuih kt umh bs..Jom kite menglempeng labu

making (non stick acuan)

dah siap....abaikan yg hitam2 tu ye hihik

love..love...

bekal airis lg hehe..


3 comments:

Izan Ishak said...

wahhh...menariknya pancake labu. bentuk love lagi tu!

Cik FaRiZaM said...

ingat kan apa la tdi....wahh guna pan bentuk love la...nnti nk beli la gak...:D

SeputihSalju said...

nyum2... bkn airis je suker auntie pun suker jugak tuh...hhehehe