Tuesday, April 2, 2013

.:Setelah 2 bulan:.

Assalamualaikum....cerita minggu lepas...Jumaat lepas aku hafday coz nak beli brg2 untuk besday airis...Sempatla aku ke car wash kejap utk mandikan my viva hehe..Dah 2 bulan kot myviva tak berbasuh huhu...malas betul tuan ko ni :p....Betul2 hujan bhnti aku singgah car wash & tak de org..cantikk takdela aku tunggu lama.....

Amik ko!! sekali 4 org bangla kerja kan viva aku...bersih sikit la hihi
Ok done.....bersih....dah 5 tahun dpt lesen,tp P tu tak cabut2 lg haha..

2 comments:

Nory Zoulkefle said...

nory pon jarang dapat basuh keta, dah lah duduk rumah flat, kdg2 basuh harini, sok hujan, dah kena basuh balik smula..heheh

Fieda said...

sy pun duk apatment ,tp nasib tmpt paking berbumbung...tu yg jadi lg malas nak basuh hehe

Blogger templates

Tuesday, April 2, 2013

.:Setelah 2 bulan:.

Assalamualaikum....cerita minggu lepas...Jumaat lepas aku hafday coz nak beli brg2 untuk besday airis...Sempatla aku ke car wash kejap utk mandikan my viva hehe..Dah 2 bulan kot myviva tak berbasuh huhu...malas betul tuan ko ni :p....Betul2 hujan bhnti aku singgah car wash & tak de org..cantikk takdela aku tunggu lama.....

Amik ko!! sekali 4 org bangla kerja kan viva aku...bersih sikit la hihi
Ok done.....bersih....dah 5 tahun dpt lesen,tp P tu tak cabut2 lg haha..

2 comments:

Nory Zoulkefle said...

nory pon jarang dapat basuh keta, dah lah duduk rumah flat, kdg2 basuh harini, sok hujan, dah kena basuh balik smula..heheh

Fieda said...

sy pun duk apatment ,tp nasib tmpt paking berbumbung...tu yg jadi lg malas nak basuh hehe