Monday, April 29, 2013

.:Beli buku:.

Assalamualaikum...Sabtu ari tu pergi pesta buku PWTC...Mmg niat nak cari buku kt bawah ni...Tp punyalah ramai org..kalah sogo sale kot haha...nak berjalan pun berasak2..Dahla aku bwk ank...Last2 suh abah yg tgk airis kt luat,aku je sorg p cari buku...Bila dah jumpa buku yg aku nak..nak byr lg sekali berasak2 kena beratur panjang...b'peluh ketiak mak haha...Dah dpt beratur tu leh rilek2 sikit ikut barisan...aku igt aku sorg je yg ambil buku ni...tp dekat tgn setiap org yg nak byr tu mesti ada buku mcm kt tgn aku ni...Ooo rupanya ramai peminat buku Jerry D Gray ni...Tak sabar pulak nak baca buku ni...Aku beli 2 biji buku je...Rasulullah is my doctor & Deadly mist
Balik umah sempatla baca buku DEADLY MIST tu...Baru baca smp bab 2 aku dah tarik nafas panjang2...Ya Allah betapa jahatnya diorg tuk merosakkan org islam...Sebab tu ramai beli buku ni kot...Rasulullah is my doctor aku belum baca lg..tp tgk isi kandungan nya pun menarik..

3 comments:

Nory Zoulkefle said...

wahhh shopping buku yer...

Fieda Eryda said...

a'ah byk buku menarik tp tak leh lelama sesak nafas duk dlm tu hehe..

ProfHariz said...

Suka dengan buku Jerry D Gray.

Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar Denaihati

Blogger templates

Monday, April 29, 2013

.:Beli buku:.

Assalamualaikum...Sabtu ari tu pergi pesta buku PWTC...Mmg niat nak cari buku kt bawah ni...Tp punyalah ramai org..kalah sogo sale kot haha...nak berjalan pun berasak2..Dahla aku bwk ank...Last2 suh abah yg tgk airis kt luat,aku je sorg p cari buku...Bila dah jumpa buku yg aku nak..nak byr lg sekali berasak2 kena beratur panjang...b'peluh ketiak mak haha...Dah dpt beratur tu leh rilek2 sikit ikut barisan...aku igt aku sorg je yg ambil buku ni...tp dekat tgn setiap org yg nak byr tu mesti ada buku mcm kt tgn aku ni...Ooo rupanya ramai peminat buku Jerry D Gray ni...Tak sabar pulak nak baca buku ni...Aku beli 2 biji buku je...Rasulullah is my doctor & Deadly mist
Balik umah sempatla baca buku DEADLY MIST tu...Baru baca smp bab 2 aku dah tarik nafas panjang2...Ya Allah betapa jahatnya diorg tuk merosakkan org islam...Sebab tu ramai beli buku ni kot...Rasulullah is my doctor aku belum baca lg..tp tgk isi kandungan nya pun menarik..

3 comments:

Nory Zoulkefle said...

wahhh shopping buku yer...

Fieda Eryda said...

a'ah byk buku menarik tp tak leh lelama sesak nafas duk dlm tu hehe..

ProfHariz said...

Suka dengan buku Jerry D Gray.

Tips Buat Duit dengan Blog dari Seminar Denaihati