Wednesday, June 12, 2013

.:contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com:.

Assalamualaikum...Jom kawan2 join contest baby ceria hehe..dah lama tak join contest2 ni....Mana tahu ada rezeki kan...
Letak banner baby comel mcm kt atas ni kt blog anda..ini adalah banner penganjur contest ni..
Dan kt bawah ni pulak gambar budak ceria sokmo hihi..
Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot com 

Nama mama:Norafida Abdullah
Nama anak:Nur Airis Yusriana bt Yushairie

Hadiah yg sangatla menarik :
1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Kalau ada rezeki,airis pilih hadiah no.4 toy storage (princess) leh letak mainan yg berterabur tu hehe

Tarikh bermula contest 12.6.2013
Tarikh tutup pulak sampai 7.7.2013

Sape2 nak join klik SINI

Done :)

No comments:

Blogger templates

Wednesday, June 12, 2013

.:contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com:.

Assalamualaikum...Jom kawan2 join contest baby ceria hehe..dah lama tak join contest2 ni....Mana tahu ada rezeki kan...
Letak banner baby comel mcm kt atas ni kt blog anda..ini adalah banner penganjur contest ni..
Dan kt bawah ni pulak gambar budak ceria sokmo hihi..
Jom membeli barang baby dengan harga borong minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot com 

Nama mama:Norafida Abdullah
Nama anak:Nur Airis Yusriana bt Yushairie

Hadiah yg sangatla menarik :
1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler
7.elc purple with hanging toys

Kalau ada rezeki,airis pilih hadiah no.4 toy storage (princess) leh letak mainan yg berterabur tu hehe

Tarikh bermula contest 12.6.2013
Tarikh tutup pulak sampai 7.7.2013

Sape2 nak join klik SINI

Done :)

No comments: