Thursday, March 1, 2012

.:Rindu:.


Tetiba tajuk rindu.....Emm...sebenarnye aku rindu kisah dulu2 hehehe.....Aku rindu time kena ngorat ngn Eri hahaha..tetiba je kan...Hmpir stahun eri tackle aku..tp aku lak jual mhal....Last2 cair gak aku ngn eri huhuuh.....Prasaan nk kena ngorat mmg best kan....Prasaan jual mhal pun best....Last2 6thun kami bercinta bersatu gak akhirnya pada thun 2010 :))
gambar bwah ni time bercinta..skema sungguhla masa tu hahah....


Pastu aku dpt baby yg comel hehehe...Skrg baby tu dah besar..aku lak rindu nk baby lg..aishh...sabar2...Aku rindu airis time baby2 cam gmbar kt bwah ni...time umur 4,5 bulan time chuby2 lg hehehe...Target thun dpn nk peknen lg & thun 2014 dpt baby hahaha.Time tu Airis da 3 thun..okla kan..Kite hanya merancang ,tp Allah yg menentukan segalanya....


Dan gambar bawah ni baby yg aku rindu tu..skrg dh hampir sthun umurnya....Skejap je msa berlalu.....Baru je rsa lahirkan dia semalam,pejam celik dah nk stahun anak mama sayang ni huhuuhu...
Lg 2 minggu besday Airis....Tgu ye sayang...Mama & abah tgh pk nk bg adiah apa ni?






No comments:

Blogger templates

Thursday, March 1, 2012

.:Rindu:.


Tetiba tajuk rindu.....Emm...sebenarnye aku rindu kisah dulu2 hehehe.....Aku rindu time kena ngorat ngn Eri hahaha..tetiba je kan...Hmpir stahun eri tackle aku..tp aku lak jual mhal....Last2 cair gak aku ngn eri huhuuh.....Prasaan nk kena ngorat mmg best kan....Prasaan jual mhal pun best....Last2 6thun kami bercinta bersatu gak akhirnya pada thun 2010 :))
gambar bwah ni time bercinta..skema sungguhla masa tu hahah....


Pastu aku dpt baby yg comel hehehe...Skrg baby tu dah besar..aku lak rindu nk baby lg..aishh...sabar2...Aku rindu airis time baby2 cam gmbar kt bwah ni...time umur 4,5 bulan time chuby2 lg hehehe...Target thun dpn nk peknen lg & thun 2014 dpt baby hahaha.Time tu Airis da 3 thun..okla kan..Kite hanya merancang ,tp Allah yg menentukan segalanya....


Dan gambar bawah ni baby yg aku rindu tu..skrg dh hampir sthun umurnya....Skejap je msa berlalu.....Baru je rsa lahirkan dia semalam,pejam celik dah nk stahun anak mama sayang ni huhuuhu...
Lg 2 minggu besday Airis....Tgu ye sayang...Mama & abah tgh pk nk bg adiah apa ni?






No comments: