Wednesday, November 7, 2012

.:1 Tahun 8 Bulan:.

Asslamualaikum.....Yuhuu....Airis dah 20bulan..Sume bnda dah pandai...Yang paling pandai adalah merajuk...sabar je laa :)Ckap pun dah pandai tp masih lg pelat2 dan ada lg yg mama tak fhm perkataan yg pelik2 hehe..Bab merajuk tu ikut sape la wahai airis mama or abah ye?Tak boleh salah skit terus tarik muka merajuk lari2 tmpt lain.Pastu buat bibir cebik pas2 melalak hahha....Lg satu airis pntang dgr org kentut ye hahha...contoh mama@abah kentut kuat msti dia bising ckp tot..tot..mama tot..abah tot..tp time dia kentut diam je...buat2 hal lain ...So mama & abah jgn kentut dpn airis ye...Lg2 dpn org ramai hahah,nti mulut dia yg tegur dulu.Airis dah pandai main sorg2 dgn mainan yg mama beli,cntoh mainan masak2...pandai je buat2 msk pas2 bca doa pas2 makan..good girl...Klu main ngan bear lak..amk satu pampers pkaikan kt bear tu,pastu selimut bear pastu bg nenen dia kt bear tu hahha...tiru mama la tu time nk bg dia nenen...Cepat je masa berlalu kan...Anak pun dah makin pandai..seronok je tgk perkembangan dia step by step.... 




Ok bye....

2 comments:

Mia Liana said...

wahhh dah besar dah dia...

p/s: belum terima emel lagi.. http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-blogger-yang-terpilih-segmen.html

SeputihSalju said...

sekejap jer kan anak dah besar.. mcm2 ragam depa nih tunjuk... terhibur kita... :-)

Blogger templates

Wednesday, November 7, 2012

.:1 Tahun 8 Bulan:.

Asslamualaikum.....Yuhuu....Airis dah 20bulan..Sume bnda dah pandai...Yang paling pandai adalah merajuk...sabar je laa :)Ckap pun dah pandai tp masih lg pelat2 dan ada lg yg mama tak fhm perkataan yg pelik2 hehe..Bab merajuk tu ikut sape la wahai airis mama or abah ye?Tak boleh salah skit terus tarik muka merajuk lari2 tmpt lain.Pastu buat bibir cebik pas2 melalak hahha....Lg satu airis pntang dgr org kentut ye hahha...contoh mama@abah kentut kuat msti dia bising ckp tot..tot..mama tot..abah tot..tp time dia kentut diam je...buat2 hal lain ...So mama & abah jgn kentut dpn airis ye...Lg2 dpn org ramai hahah,nti mulut dia yg tegur dulu.Airis dah pandai main sorg2 dgn mainan yg mama beli,cntoh mainan masak2...pandai je buat2 msk pas2 bca doa pas2 makan..good girl...Klu main ngan bear lak..amk satu pampers pkaikan kt bear tu,pastu selimut bear pastu bg nenen dia kt bear tu hahha...tiru mama la tu time nk bg dia nenen...Cepat je masa berlalu kan...Anak pun dah makin pandai..seronok je tgk perkembangan dia step by step.... 




Ok bye....

2 comments:

Mia Liana said...

wahhh dah besar dah dia...

p/s: belum terima emel lagi.. http://www.mialiana.com/2012/11/senarai-blogger-yang-terpilih-segmen.html

SeputihSalju said...

sekejap jer kan anak dah besar.. mcm2 ragam depa nih tunjuk... terhibur kita... :-)