Thursday, May 23, 2013

.:Macam-macam:.

Assalamualaikum....Hurmm...malasnya nak upadate sejak2 ni kan...Lagipun mmg xde cerita pun hehe..Ni pun saje2 nak tepek gmbar airis je...Sejak airis dah berusia 2 tahun ni,lain mcm sikit dia punye perangai hehe..mencabar kesabaran aku betul budak kecik ni...apa2 pun layan kan aje perangai dia..marah pun bukan dia tahu apa pun...hehe..sabar je la yg mampu...
Merenung masa depan
Ini la perangai yg mencabar kesabaran aku haha...di larangnya lagi dia buat....kdg2 smp atas nun dia pnjat..sabarla wahai mama
Ni pulak time baik main ngn bear tu,konon2 nak pkaikan pampes..dia ckp baby berak ni...
Ini lg satu perangai pelik huhuh...sabar lagi wahai mama....kdg2 tergolek tong tu..pastu marah kt tong tu haha..apa2la airis...
Ok..daa...

No comments:

Blogger templates

Thursday, May 23, 2013

.:Macam-macam:.

Assalamualaikum....Hurmm...malasnya nak upadate sejak2 ni kan...Lagipun mmg xde cerita pun hehe..Ni pun saje2 nak tepek gmbar airis je...Sejak airis dah berusia 2 tahun ni,lain mcm sikit dia punye perangai hehe..mencabar kesabaran aku betul budak kecik ni...apa2 pun layan kan aje perangai dia..marah pun bukan dia tahu apa pun...hehe..sabar je la yg mampu...
Merenung masa depan
Ini la perangai yg mencabar kesabaran aku haha...di larangnya lagi dia buat....kdg2 smp atas nun dia pnjat..sabarla wahai mama
Ni pulak time baik main ngn bear tu,konon2 nak pkaikan pampes..dia ckp baby berak ni...
Ini lg satu perangai pelik huhuh...sabar lagi wahai mama....kdg2 tergolek tong tu..pastu marah kt tong tu haha..apa2la airis...
Ok..daa...

No comments: