Monday, May 27, 2013

.:Ke Johor:.

Assalamualaikum....sempena hari wesak aku ke Johor saje2 jalan ke rumah my abang...Tujuan utama ke sana coz anak saudara aku nk masuk matrik di pontian..Mak ayah aku dtg skali dari terengganu,harusla aku pun nk jugak pergi hehe..Rumah my abang kt Pasir Gudang,penghujung benua dah huhu...Jauh jgk la klu dari kl dgn jem lg,sama jauh dari kl ke terengganu...First time aku pergi umah my abng sejak dia pindah johor.
Pagi sabtu ke tangjung langsat tgk kpal terbang turun naik...seberang sana dah singapura...
Tangan dia asyik tunjuk kpal terbang je...
Sini jugak ada sarang buaya...singgah tgk buaya jap
Belakang tu ada buaya,besar2 gedabak buaya situ...
Geli geleman aku tgk sang buaya ni,mulut ternganga2
Mcm2 spesis buaya kt sini
budak yg susah sgt nk bergambar sekarang
sebelah petang ke tmn layang2 pulak...kt sini tmpat dorg buat festival layang2 tu

Airis pun sibuk gak nk main layang2,

Pagi ahad ke pontian cari tmpat belajar my ank saudara...jalan2 kejap..apsal si airis tu..suka sgt dpt jalan hehe
My family....Yg tak pandang kamera tu abang aku hehe..paling tinggi


Macam dora tak?..airis tak suka ikat2 rambut sepit rmbut..segala hiasan kepala sume tak suka..so mcm tula jadinya hehe

No comments:

Blogger templates

Monday, May 27, 2013

.:Ke Johor:.

Assalamualaikum....sempena hari wesak aku ke Johor saje2 jalan ke rumah my abang...Tujuan utama ke sana coz anak saudara aku nk masuk matrik di pontian..Mak ayah aku dtg skali dari terengganu,harusla aku pun nk jugak pergi hehe..Rumah my abang kt Pasir Gudang,penghujung benua dah huhu...Jauh jgk la klu dari kl dgn jem lg,sama jauh dari kl ke terengganu...First time aku pergi umah my abng sejak dia pindah johor.
Pagi sabtu ke tangjung langsat tgk kpal terbang turun naik...seberang sana dah singapura...
Tangan dia asyik tunjuk kpal terbang je...
Sini jugak ada sarang buaya...singgah tgk buaya jap
Belakang tu ada buaya,besar2 gedabak buaya situ...
Geli geleman aku tgk sang buaya ni,mulut ternganga2
Mcm2 spesis buaya kt sini
budak yg susah sgt nk bergambar sekarang
sebelah petang ke tmn layang2 pulak...kt sini tmpat dorg buat festival layang2 tu

Airis pun sibuk gak nk main layang2,

Pagi ahad ke pontian cari tmpat belajar my ank saudara...jalan2 kejap..apsal si airis tu..suka sgt dpt jalan hehe
My family....Yg tak pandang kamera tu abang aku hehe..paling tinggi


Macam dora tak?..airis tak suka ikat2 rambut sepit rmbut..segala hiasan kepala sume tak suka..so mcm tula jadinya hehe

No comments: