Monday, July 8, 2013

.:Homoepathy ustaz Hassan:.

Assalamualaikum....Lamanya tak update hehe...Okla nak citer kesihatan airis sejak dua menjak ni...Airis start demam 3 minggu lepas campak pun naik skali...Airis dah setahun tak demam,tp bila dtg demam kali ni.kaw2 punye demam..Demam airis on off..terpaksa berhari2 mama kena cuti..Lepas seminggu demam aku bwk airis pergi hospital cek darah..Alhamdulillah xde apa2 jangkitan..tp still demam on off dgn batuk sekali...Airis dah nampak kurus kering coz tak nak makan langsung...cuma nak susu mama je...airis dah 2 tahun 3 bulan still lg bf hehe...Aku dah pelbagai cara dah guna,tp stil demam..Ubat hospital bg sedozen aku buang cuma amik ubat demam je...Aku tak nak bergantung pada ubat klinik sgt...Sabtu lepas aku try pergi Homoepati ustaz hassan kt Bangi,try cara perubatan islam pulak...Org ramai sgt,tp nsb baik homoepati tu dlm pasaraya Billion blhla g jln2 kjap..Tiba giliran aku,masuk bilik ustaz..belum aku ckp apa2 tentang airis,ustaz tu dah ckp dulu batuk ke hehe..tahu2 je...cek2 sume pastu tgu amik ubat ..
Airis masa kena cmpak ..hbis muka tak cantik hehe
Dpn klinik ustaz ni ada byk mainan..So xdela airis boring sgt tunggu..tp beringgit2la duit mama hbis main ni hihi...
nmpak tak dlm kotak merah tu....meh aku salin balik...RAWATAN HOLISTIK DENGAN PENAWAR SENI YG BERSIH DARI DRUG,ANTIBIOTIK,STEROID DAN BAHAN NAJIS.INSYA ALLAH
Ubat yg airis dapat..Ubat ni semua organik xde dadah tau...Ubat ni manis budak2 mesti suka,kena kemam dlm mulut,tp airis gigit hehe...Kena makan botol pertama dulu 1 biji sejam...Satu hari airis dah makan ubat ni,ada perubahan..selera makan airis dah kembali...Ustaz tu ckp klu btuk dia tak elok lg..nti dtg balik sambung amik ubat klu ubat ni dah hbis..Kos rawatan kt sini xdela mahal mcm klinik swasta..Airis dpt 4 ubat,satu lg ubat tak amik gmbar..4 btol ubat ni RM25.00 je tau...

4 comments:

achiek anis said...

dalam pkns bangi ea klinik ni?

boleh try utk my airis plak...dia pun tgh batuk2....

Fieda Eryda said...

a'ah dlm pkns tingkat 2,sebelah eskelator je :)

SeputihSalju said...

airis pun demam on off jugak ke? sama dengan nurul.. sekarang ni dah ok ke airis?

ctee aton said...

Salam...menarik tulisan awak..leka membaca artikel ni

anyway jemput singgah ke blog saya
www.esihat.com

Artikel yang menarik untuk di baca. Mohon share bersama di blog saya. Jemput singgah di www.esihat.com

Saya berminat exchange link dgn blog saudari. Jika berminat boleh emel saya di cteeaton@gmail.com

Blogger templates

Monday, July 8, 2013

.:Homoepathy ustaz Hassan:.

Assalamualaikum....Lamanya tak update hehe...Okla nak citer kesihatan airis sejak dua menjak ni...Airis start demam 3 minggu lepas campak pun naik skali...Airis dah setahun tak demam,tp bila dtg demam kali ni.kaw2 punye demam..Demam airis on off..terpaksa berhari2 mama kena cuti..Lepas seminggu demam aku bwk airis pergi hospital cek darah..Alhamdulillah xde apa2 jangkitan..tp still demam on off dgn batuk sekali...Airis dah nampak kurus kering coz tak nak makan langsung...cuma nak susu mama je...airis dah 2 tahun 3 bulan still lg bf hehe...Aku dah pelbagai cara dah guna,tp stil demam..Ubat hospital bg sedozen aku buang cuma amik ubat demam je...Aku tak nak bergantung pada ubat klinik sgt...Sabtu lepas aku try pergi Homoepati ustaz hassan kt Bangi,try cara perubatan islam pulak...Org ramai sgt,tp nsb baik homoepati tu dlm pasaraya Billion blhla g jln2 kjap..Tiba giliran aku,masuk bilik ustaz..belum aku ckp apa2 tentang airis,ustaz tu dah ckp dulu batuk ke hehe..tahu2 je...cek2 sume pastu tgu amik ubat ..
Airis masa kena cmpak ..hbis muka tak cantik hehe
Dpn klinik ustaz ni ada byk mainan..So xdela airis boring sgt tunggu..tp beringgit2la duit mama hbis main ni hihi...
nmpak tak dlm kotak merah tu....meh aku salin balik...RAWATAN HOLISTIK DENGAN PENAWAR SENI YG BERSIH DARI DRUG,ANTIBIOTIK,STEROID DAN BAHAN NAJIS.INSYA ALLAH
Ubat yg airis dapat..Ubat ni semua organik xde dadah tau...Ubat ni manis budak2 mesti suka,kena kemam dlm mulut,tp airis gigit hehe...Kena makan botol pertama dulu 1 biji sejam...Satu hari airis dah makan ubat ni,ada perubahan..selera makan airis dah kembali...Ustaz tu ckp klu btuk dia tak elok lg..nti dtg balik sambung amik ubat klu ubat ni dah hbis..Kos rawatan kt sini xdela mahal mcm klinik swasta..Airis dpt 4 ubat,satu lg ubat tak amik gmbar..4 btol ubat ni RM25.00 je tau...

4 comments:

achiek anis said...

dalam pkns bangi ea klinik ni?

boleh try utk my airis plak...dia pun tgh batuk2....

Fieda Eryda said...

a'ah dlm pkns tingkat 2,sebelah eskelator je :)

SeputihSalju said...

airis pun demam on off jugak ke? sama dengan nurul.. sekarang ni dah ok ke airis?

ctee aton said...

Salam...menarik tulisan awak..leka membaca artikel ni

anyway jemput singgah ke blog saya
www.esihat.com

Artikel yang menarik untuk di baca. Mohon share bersama di blog saya. Jemput singgah di www.esihat.com

Saya berminat exchange link dgn blog saudari. Jika berminat boleh emel saya di cteeaton@gmail.com