Wednesday, August 14, 2013

.:Cerita Raya:.

Assalamualaikum...Wahh..ramai dah update cerita raya...aku gak malas2 nak update hehe...Okla cerita raya aku tahun ni biasa2 je...Tahun ni aku beraya umah mak aku dulu,raya ke 2 baru balik umah MIL..Takde jauh pun umah MIL dengan umah aku,dlm setengah jam dah sampai...Gambar raya pun tak banyak...Macam biasa umah mak aku punya menu raya tahun ni,maka aku buat nasi minyak,ketupat palas,rendang ayam kampung...Tp mak aku punya cucu ada 19orang termasuk airis,makanan pun kejap je licin hehe..
mak datin nak balik kg,semua angkut bear nak bwk balik...time ni nak balik kg sebelum raya
Time org solat raya,airis posing dulu
Semua kuih ni airis punya

Keluarga besar aku,ni baru sikit,ada lg yg tak masuk gambar ni coz akk aku lg sorg raya kuantan,raya ke2 baru balik ganu
airis wif sepupunya
keluarga kecik aku hehe...airis tak pandang kamera coz dah dpt duit raya...busy ngn duit rayanya huhu
raya ke2 nak gerak pergi umah mil pulok..tak habis2 dgn bear tu

raya ke 3 jalan2 umah sedara mara
Itu je cerita raya kami hehe...Raya kt KL pulok...open house menunggu....Last2 bear merah airis tertinggal kt kg haha...Nasib baik dia tak tanya

No comments:

Blogger templates

Wednesday, August 14, 2013

.:Cerita Raya:.

Assalamualaikum...Wahh..ramai dah update cerita raya...aku gak malas2 nak update hehe...Okla cerita raya aku tahun ni biasa2 je...Tahun ni aku beraya umah mak aku dulu,raya ke 2 baru balik umah MIL..Takde jauh pun umah MIL dengan umah aku,dlm setengah jam dah sampai...Gambar raya pun tak banyak...Macam biasa umah mak aku punya menu raya tahun ni,maka aku buat nasi minyak,ketupat palas,rendang ayam kampung...Tp mak aku punya cucu ada 19orang termasuk airis,makanan pun kejap je licin hehe..
mak datin nak balik kg,semua angkut bear nak bwk balik...time ni nak balik kg sebelum raya
Time org solat raya,airis posing dulu
Semua kuih ni airis punya

Keluarga besar aku,ni baru sikit,ada lg yg tak masuk gambar ni coz akk aku lg sorg raya kuantan,raya ke2 baru balik ganu
airis wif sepupunya
keluarga kecik aku hehe...airis tak pandang kamera coz dah dpt duit raya...busy ngn duit rayanya huhu
raya ke2 nak gerak pergi umah mil pulok..tak habis2 dgn bear tu

raya ke 3 jalan2 umah sedara mara
Itu je cerita raya kami hehe...Raya kt KL pulok...open house menunggu....Last2 bear merah airis tertinggal kt kg haha...Nasib baik dia tak tanya

No comments: