Thursday, August 1, 2013

.:Dah pecah:.

Assalamualaikum....Kejadian malam tadi mengejutkan mama n abah huh!!..Depan2 mata lak tu...Ceritanya...airis duk main pusing2 badan pastu dammm!! terlanggar pasu mama..bukan terlanggar kot tp tersembam muka kt pasu tu,terus jatuh kt lantai smbil meraung2...Aku apa lg panik giler kot,terbayang muka airis dah meleleh dgn darah...pastu aku terus angkat tgk xde apa pun hehe...cuma calar sikit je kt dahi...maknanya pasu tu lg lembut dari kepala airis kot huhu...Lega je tgk airis xde apa2... 

Ni pasu kedua mama, airis pecahkan...maknanya rumah aku xleh nak berpasu2 bagai..xleh nak berhias2 lagi hehe..Pasu tu aku beli sepasang time mula2 kawin dulu kt nilai..Yg first pecah masa tahun baru ari tu...Yg ni bulan 7...maknanya 7 bulan je hayat pasu aku tu hehe...Takpela pasu pecah xpe,asal anak selamat...pasu blh beli lg..tp anak.......
Good bye my vase :) mana aku nak taruk bunga tu nanti....
budak yg sgt aktif hehe

1 comment:

SeputihSalju said...

kiranya bertahan jugak untuk 7 bln.. umah sy tak dan 7 bln rasanya..hehehe

Blogger templates

Thursday, August 1, 2013

.:Dah pecah:.

Assalamualaikum....Kejadian malam tadi mengejutkan mama n abah huh!!..Depan2 mata lak tu...Ceritanya...airis duk main pusing2 badan pastu dammm!! terlanggar pasu mama..bukan terlanggar kot tp tersembam muka kt pasu tu,terus jatuh kt lantai smbil meraung2...Aku apa lg panik giler kot,terbayang muka airis dah meleleh dgn darah...pastu aku terus angkat tgk xde apa pun hehe...cuma calar sikit je kt dahi...maknanya pasu tu lg lembut dari kepala airis kot huhu...Lega je tgk airis xde apa2... 

Ni pasu kedua mama, airis pecahkan...maknanya rumah aku xleh nak berpasu2 bagai..xleh nak berhias2 lagi hehe..Pasu tu aku beli sepasang time mula2 kawin dulu kt nilai..Yg first pecah masa tahun baru ari tu...Yg ni bulan 7...maknanya 7 bulan je hayat pasu aku tu hehe...Takpela pasu pecah xpe,asal anak selamat...pasu blh beli lg..tp anak.......
Good bye my vase :) mana aku nak taruk bunga tu nanti....
budak yg sgt aktif hehe

1 comment:

SeputihSalju said...

kiranya bertahan jugak untuk 7 bln.. umah sy tak dan 7 bln rasanya..hehehe