Tuesday, October 22, 2013

.:Update Feature Wall:.

Assalamualaikum....Hari tu aku janji nak update feature wall playroom airis kan..okey meh nak cite coz dah siap cat dinding tu..Tapi ada benda yg aku tak puas hati heehe...Yang jalur2 ni aku mampu buat satu dinding je,en laki aku dah malas nak menjalur katanya...
Ni dinding jalur2 tu,gambar atas ni belum cabut maskin tape lagi,tu yg nmpak comot...Dan gmbar bawah ni lak yg dah cabut maskin tape,nmpak kemas sikit :P

Bila tiba kt dinding sini takde dah jalur2 tu,kan aku ckp td laki aku malas nk menjalur,terus cat mcm ni hehe..okey jela
Apa yg aku tak puas hati tadi tu adalah
*
*
*
*
tadaaa..bila tarik maskin tape terus terkopek cat putih tu,hampehh tol...bila tacap balik cat putih tu dah tak cantik coz kulit dah terkopek...Aku pikir nanti nak tampal je border line yg walpaper tu kasi tutup yg tompok2 tu..


masukkan barang airis dulu,nanti2 kita deko plak ye...

No comments:

Blogger templates

Tuesday, October 22, 2013

.:Update Feature Wall:.

Assalamualaikum....Hari tu aku janji nak update feature wall playroom airis kan..okey meh nak cite coz dah siap cat dinding tu..Tapi ada benda yg aku tak puas hati heehe...Yang jalur2 ni aku mampu buat satu dinding je,en laki aku dah malas nak menjalur katanya...
Ni dinding jalur2 tu,gambar atas ni belum cabut maskin tape lagi,tu yg nmpak comot...Dan gmbar bawah ni lak yg dah cabut maskin tape,nmpak kemas sikit :P

Bila tiba kt dinding sini takde dah jalur2 tu,kan aku ckp td laki aku malas nk menjalur,terus cat mcm ni hehe..okey jela
Apa yg aku tak puas hati tadi tu adalah
*
*
*
*
tadaaa..bila tarik maskin tape terus terkopek cat putih tu,hampehh tol...bila tacap balik cat putih tu dah tak cantik coz kulit dah terkopek...Aku pikir nanti nak tampal je border line yg walpaper tu kasi tutup yg tompok2 tu..


masukkan barang airis dulu,nanti2 kita deko plak ye...

No comments: