Tuesday, October 29, 2013

.:Border line:.

Assalamualaikum...slmat pagi uolls...border lineku dah siap tampal lalala....Mula2 aku tampal stiker wall yg gmbar kartun2 tu pada tempat tompok yg terkopek tp makin terkopek jadinya...Airisla tak boleh tgk benda2 comel terus je nak..Aku pun cabutla stiker wall tu...maka lagi byk terkopeknya huhuhu....Makin parah aku tgk wall aku tu,lagi sakit mata hehe..maka belila border line gambar bear,kebetulan ada kaler pink je...cun!! sesuai sgt ngn wall tu
sebelum tampal
tadaaa...cun tak? hehe...bye2 tompok2 .....

Dlm proses mendeko wall..
gemukkksnya mama awak ,airisss...........k bye.....

1 comment:

achiek anis said...

gebus la sis...xpe janji sihat...tak sabar nak nengok bilik airis siap ni...

Blogger templates

Tuesday, October 29, 2013

.:Border line:.

Assalamualaikum...slmat pagi uolls...border lineku dah siap tampal lalala....Mula2 aku tampal stiker wall yg gmbar kartun2 tu pada tempat tompok yg terkopek tp makin terkopek jadinya...Airisla tak boleh tgk benda2 comel terus je nak..Aku pun cabutla stiker wall tu...maka lagi byk terkopeknya huhuhu....Makin parah aku tgk wall aku tu,lagi sakit mata hehe..maka belila border line gambar bear,kebetulan ada kaler pink je...cun!! sesuai sgt ngn wall tu
sebelum tampal
tadaaa...cun tak? hehe...bye2 tompok2 .....

Dlm proses mendeko wall..
gemukkksnya mama awak ,airisss...........k bye.....

1 comment:

achiek anis said...

gebus la sis...xpe janji sihat...tak sabar nak nengok bilik airis siap ni...