Tuesday, January 29, 2013

.:Touching:.

Assalamualaikum...pagi2 dah touching...Td ada terbuka group KIM...ada lak org post video ni...Paling touching bila chinese lady tu susukan 20 org bby ketika bencana alam di china smp dia sendiri nangis sbb kesiankan anak org lain yg disusukan tu..kuatnye semangat bf kt negara luar.Jom momiies kita berjuang hingga titisan susu terakhir! Insya Allah..Walaupun aku bukan seorg ibu yg fully bf...tp masih terasa bila time bf airis dan tak sanggup lg nak wean off dia..sob..sob...


P/s : Slama ni dgr je org ckp"anak dah 2 thun,nape tak stop je susu badan..taruk je garam ke nescafe ke kt nenen biar budak tu rasa lain n terus stop bf"...Skrang airis dah nak msuk 2 tahun...tp aku tak sanggup lg nak stopkan dia..baru sekarang aku terasa betapa susahnya nak stopkan dia mcm tu je..dan aku tak sanggup nak letak garam sume tu...Bila bnda ni terjadi kt kita baru terasa ikatan antara ibu dan ank tu...

3 comments:

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

harap2 nnt huda dpt jg rasa BF tuk baby....

Fieda said...

salam kenal huda....insyaallah huda teruskan niat awk nak bf baby... :)

SeputihSalju said...

singgah petang... kalau sy pun tak sanggup nak stop bf..

Blogger templates

Tuesday, January 29, 2013

.:Touching:.

Assalamualaikum...pagi2 dah touching...Td ada terbuka group KIM...ada lak org post video ni...Paling touching bila chinese lady tu susukan 20 org bby ketika bencana alam di china smp dia sendiri nangis sbb kesiankan anak org lain yg disusukan tu..kuatnye semangat bf kt negara luar.Jom momiies kita berjuang hingga titisan susu terakhir! Insya Allah..Walaupun aku bukan seorg ibu yg fully bf...tp masih terasa bila time bf airis dan tak sanggup lg nak wean off dia..sob..sob...


P/s : Slama ni dgr je org ckp"anak dah 2 thun,nape tak stop je susu badan..taruk je garam ke nescafe ke kt nenen biar budak tu rasa lain n terus stop bf"...Skrang airis dah nak msuk 2 tahun...tp aku tak sanggup lg nak stopkan dia..baru sekarang aku terasa betapa susahnya nak stopkan dia mcm tu je..dan aku tak sanggup nak letak garam sume tu...Bila bnda ni terjadi kt kita baru terasa ikatan antara ibu dan ank tu...

3 comments:

..:::FIRDAUS@HUDA::.. said...

harap2 nnt huda dpt jg rasa BF tuk baby....

Fieda said...

salam kenal huda....insyaallah huda teruskan niat awk nak bf baby... :)

SeputihSalju said...

singgah petang... kalau sy pun tak sanggup nak stop bf..